Nyíregyháza: brazil és bosnyák védőt is teszteltek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.05. 15:18
Amint arról már beszámoltunk, az NB I-ben a következő szezonban újonc Nyíregyháza az első nyári felkészülési meccsén 2–0-ra kikapott az élvonaltól idén búcsúzó Mezőkövesdtől. A találkozón több próbajátékos is pályára lépett a nyírségieknél.

A 28 éves brazil védő, Robson az NB II-es Ceglédtől érkezett, valamint rajta kívül pályára lépett a szintén 28 éves védő, a bosnyák Mladen Lemez is, aki legutóbb a Slavija Sarajevóban szerepelt, és jelenleg szabadon igazolható.

A szon.hu híre szerint az ukrán Pukanics és a szerb Vejnovics is tesztelésen vesz részt, de róluk nem tudni bővebbet. A klub nem adott tájékoztatást a próbajátékosokról.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Fodor Ferenc (PMFC), Koller Krisztián (szabadon igazolható, PMFC), Lázár Bence (Újpest – kölcsönbe), Spitzmüller István (DVSC), Szécsi Márk (DVSC – kölcsönbe)
Távozott/távozhat: Máté János (Szolnok – kölcsönből vissza), Kis Róbert (?), Paku Roland (Győri ETO – kölcsönből vissza), Polényi Gábor (?), Kákonyi Dániel (Szolnok), Ulvicki Mihály (?)
Kiszemeltek: Mohamadou Abdouraman (DVTK), Mladen Lemez (bosnyák, szabadon igazolható, legutóbb Slavija Sarajevo – Bosznia Hercegovina), Pekár László (KTE), Póti Krisztián (KTE), Robson (Cegléd, brazil), Szepessy Róbert (Szolnok)

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik