MTK: a Vidi-védőt és a pécsi középpályást is akarják

Vágólapra másolva!
2014.06.07. 11:17
Korábban már jeleztük, hogy az MTK-nál lejár a kölcsönszerződése a Videoton játékosának, Fejes Andrásnak, aki még nem tudja, hol folytatja a pályafutását. Azóta annyit tudni, hogy a kék-fehérek megtartanák a védőt, míg a középpályára Pécsről érkezhet erősítés.

Bár a kölcsönszerződése lejár, az MTK Budapest szeretné megtartani Fejes Andrást. A 25 éves, bal oldali védőként és középpályásként egyaránt bevethető játékos a Videotonnal áll szerződésben még két évig, és egyelőre kérdés, hogy a székesfehérváriak igényt tartanak-e rá.

Továbbra is átigazolná az MTK korábbi játékosát, a pécsi Szatmári Lórándot, aki iránt a Dunaújváros is érdeklődik. A PMFC középpályását még egy évig köti szerződés klubjához.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL
Érkezők: Batizi-Pócsi Balázs (Tatabánya – kölcsönből vissza), Deutsch Bence (SZTK – kölcsönből vissza), Rácz Ferenc (PMFC – kölcsönből vissza?), Sipos Bence (SZTK – kölcsönből vissza)
Távozott/távozhat: Batik Bence (Ferencváros – kölcsönből vissza?), Eppel Márton (Paks – kölcsönből vissza), Fejes András (Videoton – kölcsönből vissza?), Vass Ádám (?)
Kiszemeltek: Szatmári Lóránd (PMFC)

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik