Újpest: Proesmans nem bánta meg; 5000 eurós prémium?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.29. 09:34
Nemrég megírtuk, hogy Nikolas Proesmans az Újpest labdarúgócsapatából vissza szeretne térni Belgiumba, ám egy, szintén a hazájából származó sajtóhír szerint nem bánta meg, hogy a lilákhoz igazolt.
Proesmans két és fél éve szerződött Újpestre a Sint-Truidentől, és a kezdeti időszak bizony nem volt egyszerű számára.

„Az első hónapban nem sok mindent értettem. Azon a télen egyedüli belgaként érkeztem, így beiratkoztam egy magyar nyelvtanfolyamra. Addig a szüleimmel éltem, utána viszont egyedül egy idegen városban. Személyiségem fejlődése szempontjából nem bántam meg a döntésemet” – nyilatkozta a voetbalbelgie.be-nek a belga középpályás, aki azt is elmondta, hogy a Budapestet jól ismerő nagynénje mesélt neki a helyi viszonyokról.

Az Újpest vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics a szerb Novosztinak adott interjút, amelyben beszélt a Diósgyőr elleni, tizenegyesekkel megnyert Magyar Kupa-döntőjükről is.

„Úgy érzem, megérdemelten nyertük meg a kupát. Azt viszont ne kérdezzék, mit éreztem, amikor a hosszabbítás második percében egyenlített a Diósgyőr. Egy pillanatra bevillant, hogy úgy járok, mint Diego Simeone a Bajnokok Ligája döntőjében” – mondta a szerb szakember.

A cikk említést tesz arról is, hogy a médium értesülése szerint fejenként 5000 eurós (mintegy másfél millió forint) prémium járt az újpestieknek a Magyar Kupa elhódításáért.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik