NB I: Torghelle jól döntött, Benczés győzelemről beszélt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.09. 21:36
Mint arról már beszámoltunk, az MTK 2–1-re legyőzte hazai pályán a Puskás Akadémiát a labdarúgó NB I 28. fordulójának nyitó mérkőzésén. A találkozó után a fővárosiaktól Garami József szakmai igazgató és Horváth Zsolt, míg a vendégektől Benczés Miklós vezetőedző értékelt a Sport Tv-nek.

„Hatalmas győzelem volt! Helyenként jól is játszottunk, ha egy picit jobban koncentrálunk, akkor több góllal is megnyerhettük volna ezt a mérkőzést. A gólom előtt is voltak olyan helyzetek, amikor úgy éreztem, hogy jöhetett volna a labda, de akkor még nem jutott el hozzám, de szerencsére jókor voltam jó helyen” értékelt a Sport Tv-nek Horváth Zsolt, az MTK labdarúgója. értékelt a Sport Tv-nek Horváth Zsolt, az MTK labdarúgója.

„Jól hajráztunk az utóbbi mérkőzéseinken, nagy mértékben sikerültek a befejezések. Nem mondom, hogy mind, de azért szép számmal rúgtuk a gólokat és hát, aki gólt rúg, az időnként nyer is. A fociban megszokottak a váratlan veszélyek, de nekünk is voltak lehetőségeink, amelyeket ha jobban kihasználunk, nyugodtabban néztük volna a mérkőzés végét. Eszembe sem jutott, hogy Torghelle Sándorral probléma lesz, de úgy érzem, hogy helyesen járt el, amikor azt mondta, hogy nem akarja tönkretenni a lábát. Remélem, hogy a következő héten már játszani fog” mondta a hazaiak szakmai igazgatója, Garami József.

„Szerencsétlen meccs volt ez számunkra, hiszen abban a periódusban kaptuk az első gólt, amikor mi voltunk nyeregben és irányítottuk a mérkőzést, az MTK térfelén futballoztunk, majd jött Szekeres Adrián szerencsétlen mozdulata, amelyet ha százszor is megpróbál, nem tudná megismételni. Nagyon nehéz helyzetbe hoztuk ezzel a vereséggel magunkat, de van még két meccs hátra és ezekre úgy kell tekintenünk, hogy további pontokat szerezzünk. Terveztük, hogy majd átállunk két támadóra, ez sikerült is. Úgy gondolom, hogy az MTK-ban még benne volt a keddi Magyar Kupa-elődöntő visszavágója és egy kicsit elfáradtak, ezért is tudtunk a végén nyomást helyezni rájuk. Ugyan a kontratámadásaink veszélyesek voltak, de ők megőrizték az előnyüket. Több olyan helyzetünk is akadt, amelyek alapján a győzelmet is megszerezhettük volna” nyilatkozta Benczés Miklós, a Puskás Akadémia vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik