Edzősors: Gattuso Fehérvár helyett Romániába szerződhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.17. 09:28
A legfrissebb olasz sajtóhírek szerint a Videoton ajánlatát visszautasító edző, Gennaro Gattuso a román Petrolul Ploiesti-nél vállalhat munkát.

A Sport Mediaset információi szerint Gennaro Gattuso a román élvonalban 3. helyen álló, már biztosan El-résztvevő Petrolul Ploiesti-nél vállalhat munkát. Az alapítása kilencvenedik évfordulóját a napokban ünneplő klub nem titkolt célja a bajnoki cím. A csapat játékosa a korábbi ferencvárosi légiós, a brazil Gerson és a 35 éves korábbi román válogatott Adrian Mutu is.

Olasz források azt is megjegyzik, hogy Gattuso azok után szerződhet a román élcsapathoz, hogy Magyarországon a Videotonnal nem sikerült megegyeznie. Idézik is az ezzel kapcsolatos nyilatkozatát.

„Közel álltam a megállapodáshoz, de az nem jöhetett létre, mert bizonyos pontokban nem jutottunk egyezségre. Arra kértek, hogy nyerjek bajnokságot a csapattal, de ehhez igazolásokra lett volna szükség. Kaptam más ajánlatokat is, de még várok az igazira” – fogalmazott a korábbi világbajnok labdarúgó, aki edzőként eddig a Sionnál és a Palermónál dolgozott.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik