Videoton: Közel voltunk a megegyezéshez - Gattuso

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.16. 07:41
Gennaro Gattuso az olasz sajtóban először beszélt a Videoton ajánlatáról azóta, hogy a múlt héten megjelent a hír, ő az egyik edzőjelöltje a fehérvári csapatnak. A korábbi világbajnok futballista megerősítette azt, amiről tegnap Alessio Alaimo olasz újságíró is beszélt a Nemzeti Sport Online-nak: a Videoton ajánlata nem volt elég meggyőző.

„Közel álltam a megállapodáshoz, de az nem jöhetett létre, mert bizonyos pontokban nem jutottunk egyezségre” – idézi a Videotonnal kapcsolatban a tuttomercatoweb.com Gennaro Gattusót, aki a Radio Sportivának nyilatkozott.Gennaro Gattusót, aki a Radio Sportivának nyilatkozott.

„Arra kértek, hogy nyerjek bajnokságot a csapattal, de ehhez igazolásokra lett volna szükség. Kaptam más ajánlatokat is, de még várok az igazira” – tette hozzá a korábbi világbajnok labdarúgó, aki edzőként eddig a Sionnál és a Palermónál dolgozott (érdekesség, hogy Gattuso angol nyelvű Wikipedia-oldalán már fel van tüntetve a neve mellett a Videoton, mint jelenlegi klubja – veszélyes „üzem” a világháló…).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik