DVSC: Dombi látatlanban is igent mond a hosszabbításra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.12. 10:04
„A játékosok közül Bernáth Csaba és Dombi Tibor szerződése lejár az év végén, de a klubvezetők természetesen szeretnék meggyőzni a hosszabbításról a legendákat, remélve, hogy nem sokat töprengenek majd az aláíráson”  – ezt írta a DVSC honlapja a klub szurkolói ankétjáról szóló tudósításban, a Nemzeti Sport meg is kérdezte a „legendákat", mennyit töprengenek.

Bernáth Csaba annyit mondott, külföldön tartózkodik, és ha egyeztetett a vezetőséggel, készséggel rendelkezésre áll. Dombi Tibort sem Debrecenben értük el.

„Washingtonban vagyok – mondta a 40 éves szélső. – De nem egyedül jöttem, két régi klubtársam, Sándor Tamás és Madar Csaba is itt van velem. Imádom az NFL-t, már harmadszor vagyok itt, és hamarosan a lakóbusszal elindulunk Dallas felé, ahol vasárnap a Cowboys és a Green Bay Packers játszik.”

A szerződéshosszabbítás hírére a 35-szörös válogatott futballista annyit mondott, örül, hogy még mindig számítanak rá, és nagyon büszke arra, hogy a DVSC tagja lehet. Korábban azt állította, hogy amikor a klubja ajánlatot tesz, mintegy 20-40 másodpercet gondolkodik, majd igent mond.

„Most még ennyi sem kellett – nevetett Dombi. – Ahogy öregszem, úgy lesz rövidebb a gondolkodási idő. Nem hittem volna, hogy ennyi idősen még megtartanak, persze hogy boldogan aláírom a hosszabbítást.”

Felvetettük, hogy ezt anélkül mondja, hogy tudná, mit kínál a klubja, hiszen a feltételekről az ankéton nyilván nem lehetett szó – bármit kínál a Loki, Dombi Tibor már most igent mondott.

„Nem erről van szó – vágta rá a szélső. – Amikor a közös folytatásról beszélünk, tudja, úgy egy percet, a pénzről sohasem esik szó. Nem ez a legfontosabb téma számomra, általában nem változnak a feltételek, örülök, hogy még bírom, örülök, ha számítanak rám. Sőt az ősszel több játéklehetőséget kaptam, mint két éve, amikor veretlenül bajnokok voltunk, de akkor sem szomorkodtam, tudom, hol a helyem.”

Dombi Tibor hozzátette, a negyvenedik születésnap után hatalmas céljai már nincsenek, örül, ha edzhet, örül, ha mérkőzéseket játszhat, persze a hetedik bajnoki cím nagyon inspiráló számára. Most négy ponttal vezet a Debrecen a Videoton előtt, a futballista szerint az utolsó fordulóban a vetélytársak eredménye is a Lokinak kedvezett, és jó esély van az újabb aranyéremre.

És nyilván az is jutalom lehet számára, hogy – ha minden jól alakul – májusban bajnoki meccsen pályára léphet a DVSC új stadionjában.

DOMBI TIBOR A BAJNOKI CÍM ESÉLYÉRŐL ÉS AZ NFL-RŐL IS BESZÉLT A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMÁBAN MEGJELENT NYILATKOZATÁBAN!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik