DVTK: elképzelhető, hogy Rados számára véget ért a szezon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.18. 14:31
A boon.hu értesülései szerint elképzelhető, hogy a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK első számú kapusa, Ivan Rados számára vádlisérülése miatt befejeződött a szezon – erről a diósgyőriek kapusedzője, Veréb György számolt be a regionális portál megkeresésére.

A horvát kapus sérüléséről elsőként a Nemzeti Sport Online számolt be, értesülésünket kisvártatva a DVTK hivatalos honlapja is megerősítette.elsőként a Nemzeti Sport Online számolt be, értesülésünket kisvártatva a DVTK hivatalos honlapja is megerősítette.

Az már eddig is ismert volt, hogy Rados hetekre kidőlt a sorból, arról azonban eddig nem esett szó, hogy ebben az idényben már nem léphetne pályára.

„Sajnos, a hétközi edzésen, az egymás közötti játékban, egy véletlen ütközés során sérülést szenvedett Rados, és mint az a diagnózisból kiderült, részleges izomszakadást szenvedett a vádlijában. Őszintén szólva, nem tudni még, hogy mikor térhet vissza, hogy mennyi időt vesz igénybe a gyógyulása, de a sántikálásából ítélve biztos, hogy ez hetekig eltart majd, és az is benne van, hogy ebben a szezonban már nem számíthatunk rá. Egy ilyen jó sorozat után, amit a csapat, illetve Rados produkált, ez nem igazán jó hír” – nyilatkozta Veréb György kapusedző a klubcsúcsot felállító kapuvédővel kapcsolatban. Mint ismert, Rados sorozatban 540 percig nem kapott gólt a bajnokságban.

A horvát kapus helyett a szerb Nenad Rajics vagy a 18 éves Gelei Vince védheti a jelenleg második helyen álló együttes kapuját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik