FTC-Újpest: 10 ezer jegy elkelt, a vendégdrukkerek bojkottálják a derbit

Vágólapra másolva!
2013.09.17. 11:12
null
Kint maradnak – az Újpest szervezett szurkolói csoportjai döntöttek, nem vesznek részt a derbin (Fotó: Veres Viktor)
Miközben a Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor a Facebookon azt írta, több mint tízezer jegy már elkelt a vasárnapi Ferencváros–Újpest rangadóra, a vendégek szurkolói csoportjai nem biztos, hogy részt vesznek a derbin.

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke a Facebook-oldalán egy szurkoló kérdésére válaszolva azt írta, már biztos, hogy tízezernél többen lesznek a vasárnapi Ferencváros–Újpest mérkőzésen a Puskás Ferenc Stadionban.

A fradi.hu részletes tájékoztatást is közölt a jegyértékesítéssel, biztonsági és egyéb intézkedésekkel kapsolatban. A mérkőzésre minden hétköznap 10 és 18 óra között, szombaton 13 és 18 óra között lehet belépőt vásárolni a jegyelővételi és regisztrációs központban (Üllői út 102.). A Puskás Ferenc Stadion felső karéjait biztonsági és műszaki okokból nem nyitjuk meg, tehát a klub csak az aréna alsó karéjaiba tud belépőket árusítani.

„A zavartalan bejutás érdekében klubunk a megszokottnál korábban, két és fél órával hamarabb, 14 órakor megnyitja a Puskás Ferenc Stadion szektorait. Az elmúlt hazai bajnokinkon megszokott sörsátort (részletes információk lent) 12 órától látogathatják drukkereink.
A mérkőzés kiemelt kockázatú besorolása miatt a megszokottnál hosszabb ideig tart a beléptetés. A rendezők több lépcsős jegy- és bérletszűrést tartanak, így a szektorokba bevezető kapuknál is ellenőrzik a belépők és bérletek érvényességét, valamint helyjogosultságukat. Szektornyitás után drukkereink a Puskás Ferenc Stadion belső területein belül szabadon közlekedhetnek, így mindenki kényelmesen eljuthat az adott szektorba, ahová az érvényes jegye szól” – fogalmaz a fradi.hu.

Tegnap az Újpest is közleményt adott ki a derbivel kapcsolatban, amelyben megjegyzik, még kaphatók jegyek a vendégszektorba biztosított 1500 belépőből.

Talán azért sem kelt még el minden belépő a vendégszektorba, mert az Újpest egyes szurkolói csoportjai úgy döntöttek, továbbra is folytatják tiltakozó akciójukat, és nem mennek ki a derbire.

A hétvégén döntés született arról, és immár hivatalos, hogy az újpesti szurkolói csoportok nem lesznek ott a hétvégi Ferencváros elleni derbin a Puskás Ferenc Stadionban. Mint ismert, a lilák a szezon eleje óta tiltakoznak a szurkolói kártya és a szurkolói regisztráció ellen. Ez alól a derbi sem lesz kivétel. Mivel az Újpest FC csak szurkolói regisztrációval együtt árulja a vendégjegyeket, így az ultrák úgy döntöttek, távol maradnak a rangadótól – írja az ultrasliberi.hu.

Az egyik csoport, a ViolaFidelity azonban időközben már jelezte, mégis ott lesz a meccsen.


NB I, 8. FORDULÓ – PROGRAM
Időpont Mérkőzés (Tv) Játékvezető
Szeptember 20., péntek
19.00 Pécsi MFC–Lombard Pápa (Duna Tv) Vad II István
Szeptember 21., szombat
14.00 Diósgyőri VTK–Budapest Honvéd (Duna Tv) Kassai Viktor
16.00 Szombathelyi Haladás–Puskás Akadémia FC (Sport1) Andó-Szabó Sándor
18.00 MTK Budapest–MVM Paks (Sport1)
Bognár Tamás
18.00
Mezőkövesd–Kaposvári Rákóczi FC
Becséri Dániel

20.00

Videoton FC–Kecskeméti TE-Phoenix Mecano (Sport1)Solymosi Péter
Szeptember 22., vasárnap
16.30 Ferencváros–Újpest FC (Duna Tv) Szabó Zsolt
18.30

Győri ETO FC–Debreceni VSC-Teva (Sport2)

Farkas Ádám
TABELLAGÓLLÖVŐLISTA, JÁTÉKOSSTATISZTIKÁKMENETRENDEREDMÉNYEK

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik