Honvéd: Testardi bizonyítaná, helye van a Sampdoriában

Vágólapra másolva!
2013.08.11. 14:28
Emanuele Testardi, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd támadója a XIX Secolo című olasz lapnak elmondta, szeretné bizonyítani, hogy helye van „anyaegyesületében”, a Serie A-ban érdekelt Sampdoriában. Mint ismert, a 22 esztendős csatár a szezon végéig kölcsönben erősíti a kispesti klubot.

„Bebizonyítom, hogy helyem van a Sampdoriában! A magyar bajnokság más, mint az olasz, itt a fizikum dominál, de tapasztalatszerzés céljából ideális helyen vagyok. Jól akarok teljesíteni, és vissza akarok térni a Samphoz – nyilatkozta Testardi, aki kitért arra is, hogy a Honvéd keretét főképp fiatal játékosok alkotják. – Remek törekvés, de ennek is megvan a határa. Ugyanis amikor tapasztaltabb futballisták lépnek pályára a csapatban, akkor érezni a különbséget.”Testardi, aki kitért arra is, hogy a Honvéd keretét főképp fiatal játékosok alkotják. – Remek törekvés, de ennek is megvan a határa. Ugyanis amikor tapasztaltabb futballisták lépnek pályára a csapatban, akkor érezni a különbséget.”

A támadó a kispesti klub színeiben három Európa-liga-mérkőzésen három gólt szerzett és egy gólpasszt adott (igaz, azt mind a Cselik Niksics ellen 9–0-ra megnyert találkozón), míg az NB I-ben két fordulót követően még nem talált a kapuba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik