Újpest: „Még nem tettünk le a negyedik hely megszerzéséről"

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.08. 23:20
Dusan Vasziljevics, a labdarúgó NB I nyolcadik helyén álló Újpest szerb középpályása csapata honlapjának beszélt a bajnokság 22. fordulójában a Kaposvári Rákóczi ellen szerzett találatáról, és az újpestiek esélyeiről a bajnokságban.

„Sarokkal még nem szereztem gólt, örülök, hogy most bejött ez a mozdulat. Boldog vagyok, hogy az én gólommal sikerült itthon tartanunk mind a három pontot. Kabát Péterrel a pontrúgásoknál is jól megértjük egymást, hiszen nem csak pénteken, hanem például a Pécs ellen is betaláltam a szabadrúgása után, és az FTC ellen is majdnem összejött ugyanez. Ez nem véletlen, mert sokat gyakoroljuk ezt, bízom benne, hogy még hatékonyabb lesz a párosunk, és még több gólt tudok szerezni az ilyen szituációkból" – mondta a szerb középpályás.

Vasziljevics beszélt az újpestiek helyzetéről is a bajnokságban, és elmondta, csapata akár még a negyedik helyre is odaérhet a bajnokságban, annak ellenére, hogy jelenleg a nyolcadik helyen áll, hét ponttal lemaradva a negyedik Ferencváros mögött.

„Úgy érzem, hogy együtt van most a csapat, egy emberként támadunk és védekezünk, ha kell. Nem lesz könnyű dolgunk vasárnap sem, de a DVSC ellen mutatott játékkal és elért eredménnyel kiegyeznék a Kecskemét ellen is. Feltétlenül szükségünk van mind a három pontra, mert még nem tettünk le arról sem, hogy odaérjünk akár a negyedik helyre is" – zárta nyilatkozatát a szerb középpályás.

Az újpestiek legközelebb vasárnap 18.30 órakor a Kecskeméti TE elleni bajnokin lépnek pályára. Az ősszel 2–1-re nyerni tudtak Vasziljevicsék, és a szerb játékos azon a mérkőzésen is betalált.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik