NB I: Prukner László már unja a szimpatikus vesztes szerepét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.12. 19:14
Prukner László, a Kaposvár vezetőedzője fájlalja, hogy csapata nem tudta kapott gólok nélkül átvészelni a második félidei holtpontot, és péntek kora este 2–1-re kikapott a Honvédtól hazai pályán annak ellenére, hogy a szünetben még vezetett. Marco Rossi, a Honvéd szakvezetője csak a második félidővel volt elégedett a labdarúgó NB I 23. fordulójának nyitómérkőzésén – derült ki a Sport Televíziónak adott gyorsinterjúból.

Prukner László (Kaposvár): – Sokadszor produkálunk és veszítünk, ez a szimpatikus vesztes szerep már nagyon unalmas. A második félidőben volt egy holtpont – a pécsi meccs után ez várható volt –, és ezt sajnos nem tudtunk lehozni gól nélkül. A tizenegyes, nem tudom, biztosan az volt... Két gólt kapni pontrúgásból, a sorfalnak nem felállni rendesen, ezek olyan abnormális dolgok, amikkel nem lehet mit kezdeni kívülről. Aztán átestünk ezen a holtponton, a félidő második fele a miénk volt, legalább az ikszet el kellett volna hozni, de úgy látszik, ez a szezon ilyen. Játszunk, küzdünk néha, de nem áll mellénk Fortuna. Prukner László (Kaposvár): – Sokadszor produkálunk és veszítünk, ez a szimpatikus vesztes szerep már nagyon unalmas. A második félidőben volt egy holtpont – a pécsi meccs után ez várható volt –, és ezt sajnos nem tudtunk lehozni gól nélkül. A tizenegyes, nem tudom, biztosan az volt... Két gólt kapni pontrúgásból, a sorfalnak nem felállni rendesen, ezek olyan abnormális dolgok, amikkel nem lehet mit kezdeni kívülről. Aztán átestünk ezen a holtponton, a félidő második fele a miénk volt, legalább az ikszet el kellett volna hozni, de úgy látszik, ez a szezon ilyen. Játszunk, küzdünk néha, de nem áll mellénk Fortuna.

Marco Rossi (Bp. Honvéd): – Az első félidőben pont az hiányzott a játékunkból, ami a modern futball alapja: futni, küzdeni, hajtani kell. Bármilyen a taktika és a technikai felkészültség, ha egy csapat játékosai nem futnak százszázalékosan, nem fognak eredményt elérni. Sajnos az első félidőben voltak a pályán olyan játékosok, akik nem tették ezt meg. A második félidőben ellenfelünk fölé kerekedtünk, a kihagyott helyzetek ellenére akkor már megvolt a meccs. Volt, ami nem tetszett, voltak bírói tévedések, de győztünk, úgyhogy ezekkel nem kell foglalkozni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik