FTC: a MOB díjazta a klub kirekesztés elleni kampányát

Vágólapra másolva!
2013.03.22. 10:26
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján tette közzé, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság Fair Play-díjjal jutalmazta a zöld-fehérek kirekesztés elleni kampányát.

A díj odaítéléséről a fradi.hu a kétszeres olimpiai ezüstérmes Kamuti Jenőt kérdezte, aki a Nemzetközi Fair Play Bizottság elnöke, de a napokban az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének tanácsadó testületébe is beválasztották.fradi.hu a kétszeres olimpiai ezüstérmes Kamuti Jenőt kérdezte, aki a Nemzetközi Fair Play Bizottság elnöke, de a napokban az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének tanácsadó testületébe is beválasztották.

„A Ferencvárosi Torna Club kampánya nagyon pozitív abban az időszakban, amikor például a magyar–román válogatott mérkőzést zárt kapuk előtt kell lejátszani – fogalmazott a kiváló vívóból lett sportdiplomata. – A Fradi kampányvideója felhívja a figyelmet arra, hogy ilyen kezdeményezésekkel kell küzdenünk a kirekesztés ellen, ami a nemzetközi megítélésünkön is rengeteg javít. Rendkívül pozitív, és jó üzenettel bír ez a kampány. Hangot ad annak, hogy nemcsak rossz dolgok történnek a hazai futballpályán. A Ferencvárosi Torna Club ezzel a kampánnyal megpróbálja felhívni a figyelmet a társadalmi felelősségvállalásra, amiért kapcsolatosan elismerésünket ezzel a díjjal szeretnénk kifejezni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik