DVSC: Mészáros és Simac játéka is kérdéses a Fradi ellen

Vágólapra másolva!
2012.11.10. 11:53
A labdarúgó NB I 14. fordulójában a DVSC-Teva vasárnap a Ferencváros otthonában vív rangadót. Kondás Elemérnek, a debreceniek vezetőedzőjének nincsen könnyű dolga, ami a csapat összeállítását illeti, hiszen Mészáros Norbert mellett Dajan Simac játéka is erősen kérdéses.

„Tavaly megúsztuk, ám ebben a szezonban több traumatikus sérülés bejött, valamint megbetegedések miatt is voltak és vannak most is hiányzók – fogalmazott Kondás Elemér a dvsc.hu-nak. – Volt olyan mérkőzés, amelyről egy komplett csapat hiányzott sérülés miatt. Ilyenkor természetesen nehezebb, mert kevesebb a variációs lehetőség, és ha esetleg van formaingadozás néhány játékosnál, nem tudunk annyira változtatni.”Kondás Elemér a dvsc.hu-nak. – Volt olyan mérkőzés, amelyről egy komplett csapat hiányzott sérülés miatt. Ilyenkor természetesen nehezebb, mert kevesebb a variációs lehetőség, és ha esetleg van formaingadozás néhány játékosnál, nem tudunk annyira változtatni.”

A szakvezető dolgát nehezíti, hogy Mészáros Norbert mandulája a hét elején begyulladt, azóta nem is edz, a pénteki tréningen sem tudott részt venni, mint ahogy másik a belső védő, Dajan Simac sem, aki influenzás lett, így hazament pihenni, vagyis mindkét játékos szereplése erősen kérdéses a Ferencváros ellen. Szakály Péter a gerincével bajlódik, valószínűleg nem játszik vasárnap. Rajtuk kívül a régebb óta maródi Nenad Novakovicsra, Varga Róbertre, Farkas Balázsra, Roguy Méyére és Máté Péterre sem számíthat a szakmai stáb.

„Nagyon nehéz mérkőzés lesz, hiszen a Ferencváros otthonában egyik csapatnak sem könnyű futballozni. Veszélyes együttes, jó játékosok alkotják a keretet. Erősségük, hogy csapatot alkotnak – mondta el véleményét az ellenfélről Kondás Elemér, akit a hét eleji megbeszélésről is kérdezett a klub hivatalos honlapja. – Tartottunk egy hosszabb konzultációt, mindenki elmondta a véleményét, hogy látta a Paks elleni mérkőzést, milyen hibákat fedezett fel. Mindig van egyébkéntvideós elemzés, erre most is sor került, ám emellett külön megbeszélés is volt, a játékosok megfogalmazták, milyennek ítélték meg a találkozót.”

A Ferencváros–DVSC-Teva mérkőzés vasárnap 16.30-kor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik