Haladás: Aczél nem fekszik autó elé, és nem tűri a szembehaladást

Vágólapra másolva!
2011.09.28. 09:35
A múlt hét végén a játékosait keményen bíráló Haladás-tréner, Aczél Zoltán a szombathelyi labdarúgóklub honlapjának adott interjúban visszatért Irhás Ignác és Molnár Balázs nyári távozására, valamint a sérülés után lévő, egyelőre az NB III-as csapatban szereplő Sipos Norbert helyzetére.

„Norbi sérülés után lábadozik, még nincs bevethető állapotban – idézi a haladas.hu Aczél Zoltánt, ám a folytatásból kiderül: nem a teljes felgyógyulás az egyetlen feltétele Sipos Norbert kezdőbe kerülésének. – Több apró dolgot is elnéztem neki, de az nem megy, hogy amíg a többiek egy irányba mennek, valaki a forgalommal szemben halad... Neki is be kell állnia a sorba, nincs mese, amint így lesz, megkapja a bizalmat. Ha nem áll be a sorba, akkor nincs miről beszélni."

Molnár Balázs távozásáról és Irhás Ignác mezőkövesdi kölcsönadásáról ezt mondta a tréner:

„Molnár Balázs el akart menni Szombathelyről. Én korábban már kétszer itt tartottam a játékost, ha egészséges volt, játszattam, ennél többet nem tehetek. Nem fekhetek a kocsija elé, hogy ne menjen el. Igi (Irhás) az emberem volt, ha rajtam múlik, marad. De sok gondja volt, valamiért vissza akart menni. Lehet, hogy hiányzott a családja, amin nem tudtam segíteni, hiszen nekem is van három gyerekem, még hármat nem tudok bevállalni... Bízom benne, hogy összeszedi magát, talpra áll, erőssége lesz a csapatnak, hiszen egy jó Irhásra szükségünk van – milyen boldog lettem volna, ha például Újpesten csereként bevethetem!"

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik