Mehetnek az argentinok, Sztevanovics hosszabbított

Vágólapra másolva!
2010.12.16. 19:13
null
Sztevanovics teljesítményével elégedettek Győrben (Fotó: Szabó Miklós)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport információi, miszerint elválhatnak a Győri ETO FC és az argentin duó, Carlos Marinelli és Juan Ignacio Briones, valamint a brazil Ji-Paraná útjai. Az eto.hu mai tájékoztatása szerint az említett három futballistán kívül Djordije Csetkovics is távozhat a klubtól.

A négy átadólistára kerülő játékoson kívül van olyan, akit kölcsönbe adna a győri szakvezetés. Jarmo Ahjupera és Lasha Totadze más csapatban szerepelhet a tavasszal.

Alekszandar Radosavljevics munkájával ellenben elégedett a Győr, ezért végleg megszerzi a játékjogát.

Eugene Fomumbod nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról január elején ül össze tárgyalni a klubvezetőség a játékossal és menedzserével.

A nyáron szintén lejáró szerződésű Szasa Sztevanovics kontraktusát pedig már 2013 nyaráig meghosszabbította a klub.

A szakmai vezetés a védekező középpályás posztra, illetve belső védőként is használható Zoran Supics visszahívását tervezi, de végleges döntés ez ügyben még nem született.

A Győrhöz kapcsolódó hír még, hogy a sérültek közül Valentin Babic teljesen felépült, Onisor Nicorec állapota pedig gyorsabban javul a vártnál, így az orvosok szerint a téli edzőtáborra már a felnőtt csapat edzésmunkájába is bekapcsolódhat a fiatal támadó.

Tokody Tibor januárban külföldi rehabilitációra utazik, bár ennek ellenére teljes felépülése a tavaszi szezon végére várható. A csapatorvos tájékoztatása szerint Szabó Ottó térd-, illetve Kiss Máté combizomsérülése a felkészülés kezdetére rendbe jön.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik