Újpest: Rajczit, Korcsmárt és Kisst is Belgiumba csábítják

Vágólapra másolva!
2009.01.03. 00:22
A Bulgáriába igazoló Sándor György után két újabb futballista távozhat a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Újpesttől. Rajczi Pétert, valamint Korcsmár Zsoltot szívesen látná a belga élvonalban szereplő Germinal Beerschot. A jelenleg 15., vagyis osztályozós helyen álló klub rajtuk kívül még Kiss Zoltánt is vinné, ám ő egyelőre sérült – a védő még december elején szenvedett autóbalesetet.
Az egyik belga internetes portál értesülései szerint az élvonalban szereplő Germinal Beerschot érdeklődik az Újpest 22 éves védője, Kiss Zoltán iránt. (A futballista jelenleg harcképtelen, miután december 8-án az M3-as autópályán autóbalesetet szenvedett.)

A 18 csapatos belga élvonalban 15. helyen álló antwerpeni Germinal a hírek szerint Kiss mellett Rajczi Pétert és Korcsmár Zsoltot is szívesen látná soraiban.

„Hallottam én is a belga lehetőségről – mondta Rajczi Péter, aki nyáron az olasz Pisától tért vissza a Megyeri útra, de korábban már szerepelt az angol Burnleyben is.

„Még nem tudom, mi lehet belőle, de nem akarok mindenáron légiós lenni” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Rajczi.

Információink szerint Korcsmár Zsolt iránt a Germinal Beerschot mellett olasz klub is érdeklődik.

A védő röviden kommentálta az értesülést: elmondta, hogy minden ajánlatot meghallgat, de konkrétumokkal egyelőre nem szolgálhat.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik