A feleségeket és a barátnőket okolja a Dinamo Kijev edzője

Vágólapra másolva!
2007.10.08. 15:23
Istencsapásának nevezte a futballista-feleségeket és –barátnőket Szabó József, a Dinamo Kijev edzője. A szakember szerint csak akkor lehet harcban csapata a bajnoki címért, ha a játékosok hosszabb edzőtáborba vonulnak.
Szabó József
Imago
Szabó József
Szabó József
Imago
Szabó József

Rosszul kezdte a bajnokságot a Dinamo Kijev együttese, Anatoli Demjanenko vezetőedző be is nyújtotta a lemondását. A címvédőnél újra Szabó József kezébe adták az irányítást.

Az augusztus és szeptember nagyobbik részében a táblázat hátsó felében tartózkodó csapat a hétvégén 2-1-re verte a Zarja Luganszk gárdáját, ezzel felkapaszkodott a harmadik helyre a két ősi rivális, a Sahtar és a Dnipro mögé.

Bár a győzelem sikerült, a játékosok teljesítménye messze volt az ideálistól. Szabó József vezetőedző azonban már látja a biztató jeleket.
„Nem vagyok elkeseredve, ugyanis rövid idő alatt nagy előrelépést tapasztaltam” – nyilatkozta a rutinos edző a sajtótájékoztatón. – „Jót tett nekik, hogy nem a feleségeikkel és a barátnőikkel töltötték az előző napokat.”

„Edzőtáborba vittem őket, ugyanis a nő a futballban egy istencsapása. Ők nem tudják megérteni, hogy nehéz dolga van egy futballistának, sokat kell edzenie.”

A Bajnokok Ligájában ellenben két vereség van a Dinamo Kijev neve mellett, előbb Rómában, majd hazai pályán a Sporting Lisszabontól kaptak ki Sovkovszkijék.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik