Még David Beckham nélkül kaptak nagy verést a kaliforniaiak

Vágólapra másolva!
2007.07.18. 07:46
Nem sikerült a Tigres elleni felkészülési mérkőzés a Los Angeles Galaxynak: a David Beckham nélkül felálló kaliforniaiak 3-0-s vereséget szenvedtek. Az angol középpályás a bokájával bajlódik, még a szombati, Chelsea elleni játéka is kérdéses.
David Beckham - egyelőre még a lelátón
Reuters
David Beckham - egyelőre még a lelátón
David Beckham - egyelőre még a lelátón
Reuters
David Beckham - egyelőre még a lelátón

Alejandro Vilalobos Abel Xavier mellett szerezte meg a harmadik mexikói gólt
Reuters
Alejandro Vilalobos Abel Xavier mellett szerezte meg a harmadik mexikói gólt
David Beckham megtartotta első edzését a Los Angeles Galaxy színeiben, de a Tigres elleni felkészülési mérkőzést még a lelátóról nézte végig. Sok öröme nem lehetett benne, hiszen csapattársai sima vereséget szenvedtek a mexikóiaktól.

A Tigres már a 11. percben megszerezte a vezetést, Walter Gaitan passzát a válogatott támadó, Francisco Fonseca értékesítette. A mexikóiak továbbra is támadásban maradtak, előbb Fonseca fejese kerülte el kevéssel a kaput, majd Sancho szabadrúgását kellett védenie Cannon kapusnak.

A Galaxy a 26. percben jutott el először helyzetig, de Carlos Pavon távoli lövése a kapu fölé szállt.

A 64. percben ráadásul emberhátrányba került az addig is indiszponáltan játszó amerikai csapat, Chris Klein felvágta a csereként beállt Francisco Marinót, így a játékvezető a második sárga lapot is felmutatta neki.

A mexikóiak éltek az emberfórral, előbb a 72. percben Gaitan, majd a 89. percben Alejandro Vilalobos fölényessé tette a sikerüket. Kapusuknak, Cirilo Saucedónak mindössze kétszer kellett védenie a meccsen.

„Ez nagy csalódás volt számomra” – értékelt Frank Yallop, a Galaxy vezetőedzője. – „Jó játékot vártam, semmi nem valósult meg belőle.”

David Beckham – persze, amennyiben bokasérülése lehetővé teszi – szombaton debütálhat a Galaxy színeiben, amely akkor a Chelsea ellen lép pályára.

Felkészülési mérkőzés

Los Angeles Galaxy - Tigres 0-3 (0-1)
G: Fonseca (11.), Gaitan (72.), Vilalobos (89.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik