Erős lesz a rákospalotaiak középpályája a következő szezonban

Vágólapra másolva!
2007.06.25. 12:36
A magyar labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő REAC labdarúgócsapata kétéves szerződést kötött a legutóbb Újpesten szereplő Erős Károllyal. A rákospalotai klub hivatalos honlapja, a reacfoci.hu tájékoztatása szerint a játékos és a klubvezetés hétfő reggel állapodott meg a közös jövőről.
Erős (fehérben) a rákospalotai csapatot választotta
Erős (fehérben) a rákospalotai csapatot választotta
Erős (fehérben) a rákospalotai csapatot választotta
Erős (fehérben) a rákospalotai csapatot választotta

Nem maradt sokáig klub nélkül Erős Károly. Az elmúlt szezonban az Újpest alkalmazásában álló középpályás múlt héten kedden közös megegyezéssel bontott szerződést a lila-fehér csapattal.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a veterán labdarúgó iránt élénken érdeklődik a rákospalotai egylet, és Kutasi Róbert a REAC klubigazgatója mindent megtesz azért, hogy a játékos a jövőben az elmúlt két szezonban épphogy az élvonalban maradó együttest szolgálja.

A honlapon megjelent információk szerint Forgács József klubelnök irodájában találkozott Kutasi és Erős, majd nem is olyan hosszú egyeztetést követően megállapodtak a közös folytatásról. A szerződés értelmében Erős az elkövetkezendő két idényben lesz a rákospalotaiak labdarúgója.

Erős 2003-ban szerződött vissza Újpestre, ahonnan négy szezon után múlt héten távozott. A nagy munkabírású középpályás 141 alkalommal viselte tétmérkőzésen az újpesti mezt, ezen találkozók alakalmával 10-szer volt eredményes.

Erős mellett Szántai Levente is a REAC-ot erősíti a 2007/2008-as szezonban, az MTK 25 éves kapusa egy évre kölcsönbe érkezik Rékospalotára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik