Kosárlabda: felhőtlen közönségtalálkozó Hanga Ádámmal

GY. F.GY. F.
Vágólapra másolva!
2021.07.15. 09:08
A magyar válogatott klasszis együtt pattogtatott a barátaival és az érdeklődőkkel Budapesten, a félig-meddig spontán esemény fantasztikus sikert aratott.
A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK (Fotók: Dömötör Csaba)
A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK (Fotók: Dömötör Csaba)

Hangtime fantázianéven futott szerda délután az esemény, amelyen hazánk legjobb és legnevesebb játékosa, a Barcával idén bajnoki címet és Spanyol Kupa-győzelmet ünneplő válogatott hátvéd, Hanga Ádám együtt „örömkosárlabdázott” a barátaival és az érdeklődőkkel a Városligetben.

A közösségi oldalakon az utóbbi időben nagyon aktív klasszis és stábja 15.30-kor tette közzé, hogy mindenkit (természetesen a pálya befogadóképességének figyelembevételével) sok szeretettel várnak egy közös játékra, amelyről addig csak Hanga legszűkebb társasága és menedzsmentje tudott. A beavatottak között volt Lóránt Péter, korábbi magyar válogatott center, aki nyáron vonult vissza a profi sporttól, de akkor is nagy örömmel ragadott labdát, ha azért itt-ott érzett fájdalmat a mozgás közben. Később feltűnt a helyszínen a gyerekkori barát, a kosárlabdával szintén remek kapcsolatot ápoló humorista, Musimbe Dennis is, és természetesen a Hanga Ádámot képviselő Lóránt András is megcsillogtatta tudását az öt-öt elleni küzdelemben, illetve a dobóversenyeken.

A hangulat felhőtlen volt, a főhős, a többek között a Real Madriddal is hírbe hozott Hanga Ádám (akinek a közeljövőben végérvényesen eldőlhet a jövője, tető alá kerülhet a klubváltása) is felszabadultan nevetett, egyértelműen látszott, fantasztikusan érzi magát ebben a közegben, és a jelenléte nagy élményt jelentett a fiatal kosaraspalántáknak.

A Nemzeti Sport ötletét megvalósítva a női válogatott irányítója, Horváth Bernadett kihívta Hanga Ádámot, aki nem is futamodott meg, látványos, egyperces tripladobócsatát vívtak a felek, amely döntetlennel zárult.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik