Osztrák jégkorongliga: újabb csatlakozókról döntöttek

CS. M./MTICS. M./MTI
Vágólapra másolva!
2022.06.02. 19:47
null
A Dornbirn Bulldogs is visszalépett (Fotó: AFP, archív)
Címkék
A cseh Znojmo és az osztrák Dornbirn Bulldogs visszalépése után a feldkirchi Pioneers Vorarlberg, valamint nagy eséllyel az olasz Asiago szerepelhet az osztrák jégkorongliga (ICEHL) következő idényében.

 

A liga magyar indulójának, az előző idényben eddigi legnagyobb sikereként döntős Hydro Fehérvár AV19 honlapjának csütörtöki tájékoztatása szerint a szlovák Bratislava Capitals – amely bajnokság közben tragikus események miatt döntött a visszalépésről – visszatér. A Znojmo és a Dornbirn anyagi okok miatt nem vállalta a folytatást.

Az Alpesi Liga aranyérmese, az olasz bajnok Asiago akkor lesz hivatalosan tagja a mezőnynek, amennyiben minden szükséges feltételt teljesít. A liga magyar indulójának, az előző idényben eddigi legnagyobb sikereként döntős Hydro Fehérvár AV19 honlapjának csütörtöki tájékoztatása szerint a szlovák Bratislava Capitals – amely bajnokság közben tragikus események miatt döntött a visszalépésről – visszatér. A Znojmo és a Dornbirn anyagi okok miatt nem vállalta a folytatást.

Az Alpesi Liga aranyérmese, az olasz bajnok Asiago akkor lesz hivatalosan tagja a mezőnynek, amennyiben minden szükséges feltételt teljesít.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik