Jégkorong: három bajnokával is hosszabbított a Ferencváros

Vágólapra másolva!
2022.06.24. 12:32
null
Újabb három játékosával hosszabbított a Ferencváros (fotó: <a href="https://www.fradi.hu/jegkorong/ferfi-jegkorong/hirek/ujabb-harom-bajnokunk-hosszabbitott-szerzodest" target="_blank">fradi.hu</a>)
Újabb jégkorongozókkal hosszabbított a Ferencváros, amely bejelentette, hogy három játékosával, Boros Dániellel, Sarcia Antoninóval és Seregély Mátéval is szerződést hosszabbított.

Boros Dániel 2018-ban érkezett a Ferencvároshoz, mellyel rögtön első idényében megnyerte az ob I-et és az Erste Ligát, majd egy évvel később a címvédés részese volt, aztán a 2020–21-es és 2021–22-es idényben magyar bajnoki címet szerzett, utóbbi évben pedig a Szuperkupát is megnyerte a zöld-fehérekkel.

Sarcia Antonino szintén 2018 nyarán igazolt az FTC-hez a MAC-tól, fiatal kora ellenére s Boroshoz hasonlóan szintén négyszeres magyar bajnoknak, Erste Liga- és Magyar Kupa-győztesnek mondhatja magát, s emellett a Ferencvárosból hívták meg a felnőttválogatottba.

A harmadik hosszabbító, a 22 éves Seregély Máté a MAC-nál kezdett jégkorongozni, majd a 2017–18-as idényt a kanadai Ontario Hockey Academyn töltötte. A MAC-hoz való hazatérés után a Vasasban kölcsönjátékosként mutatkozott be az Erste Ligában a 2018–19-es idényben. Seregélyt 2019 nyarán draftolták az USHL utáni második legnagyobb egyesült államokbeli juniorligába, az NAHL-be, amelyben a Minnesota Wilderness és a Northern Cyclones színeiben tizenegy mérkőzésen lépett jégre, majd hazatért a Vasashoz, de már 2021 nyarán a Ferencvároshoz igazolt, mellyel magyar bajnok és Szuperkupa-győztes lett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik