nemzetisport.hu 2018.12.31 10:02

Jégkorong: beatboxba fulladt a hokisokkal készített interjú

A női kézilabda Európa-bajnokság alatt Lukács Viktória árulta el a Nemzeti Sport Online-nak, hogy a válogatott DJ-jeként milyen zenéket rak be a meccsek előtt és után. A magyar jégkorong-válogatott karácsony előtti, norvégiai tornáján az aktuális zenefelelősöket, Somogyi Balázst és Terbócs Istvánt kérdeztük meg arról, hogy milyen slágerekkel hangolódik a csapat a mérkőzésekre. Mindeközben Terbócsról az is kiderült, hogy akár indulhatna az X-Faktorban is...Nem minden ponton egyezett az ízlése a két hokis DJ-nek, de mint elmondták, nem is önhatalmúlag döntenek arról, hogy mikor milyen zene szól az öltözőben. Azonban az is benne van a pakliban, hogy a kedvelt R&B, rap és hip-hop dalok mellett egy-egy hard bass szám is rákerül a lejátszási listára. No, nem Somogyi Balázs révén, aki inkább a retróvonalat, míg Terbócs István a fiatalabb generáció kedvenceit preferálja. A Necc Party alapvetően meghatározó a zeneválasztásnál, így a keményebb rockdalok mellett felcsendül egy-egy Britney Spears- vagy Backstreet Boys-sláger is.

Az interjú alatt arra is fény derült, hogy Terbócs igencsak érzi (vagy nem) a ritmust, bármilyen dalra képes breakelni, és négy éve beatboxol is. A kedvünkért (pontosabban csapattársa, Vokla Roland kérésére) az NSO Tv-nek is megmutatta a tudását. Hogy benne van-e az X-faktor? Azt döntsék el olvasóink.  

2021.08.29 21:14:53

Jégkorong S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL. Ladányi Balázs vezetőedző a hosszabb távú célnak azt jelölte meg, hogy a Győr meghatározó szereplője legyen az élvonalbeli jégkorongbajnokságnak.

2021.08.29 21:19:15

Jégkorong SZŰCS ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Eljött a világvége? Nem. Eljött a Kánaán? Dehogy.

2021.08.29 11:26:33

Jégkorong SZŰCS ANDRÁS (Riga), HARMATH ÁKOS (Budapest)

Sean Simpson csapata 2–1-re felülmúlta az olaszokat, így harmadik lett az olimpiai selejtezőtornán.

2021.08.27 18:36:44

Jégkorong SZŰCS ANDRÁS (Riga), HARMATH ÁKOS (Budapest)

Hiába tartotta jól magát az első két harmadban Sean Simpson csapata, az utolsó 20 percben nyolcat kapott.

2021.08.26 14:17:11

Jégkorong SZŰCS ANDRÁS (Riga), HARMATH ÁKOS (Budapest)

A magyar jégkorong-válogatott kétgólos vereséggel kezdte az olimpiai selejtezőtornát.