JÁTÉKSZABÁLYZAT

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.10. 20:27
Nyerjen páros belépőjegyet a divízió I/A-s jégkorong-világbajnokságra!

JátékszabályzatJátékszabályzat

1. Az akció szervezője

A (a továbbiakban: Akció) szervezője a Ringier Kiadó Kft. (székhely: 1082 Budapest, Futó u. 35–37., a továbbiakban: Szervező).

2. Az Akcióban részt vevő személyek

Az Akcióban részt vehet minden természetes személy, kivéve a Szervező, illetve az Akció szervezésében közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói (Ptk. 685.§ (b) bekezdése).

3. Az Akció időtartama

Az Akció 2013. április 10-én kezdődik, és 2013. április 12-ig tart.

4. Az Akció menete

A Szervező egy tudásalapú kvízjátékot helyez el a Nemzeti Sport Online weboldalon a divízió 1/A-s jégkorong-világbajnoksággal kapcsolatosan. A kvízjáték keretében az olvasónak 3 kérdést teszünk fel, és mind három kérdésre helyesen kell válaszolnia és részt vesz a sorsolásunkon.

A helyesen válaszolók közt jegyeket sorsolunk ki a divízió 1/A-s jégkorong-világbajnokságra, amelyet a Papp László Sportarénában rendeznek meg.

Jegyek:

2 fő részére szóló április 14-i jegy
2 fő részére szóló április 15-i jegy
2 fő részére szóló április 20-i jegy

A helyes válaszok kiválasztása, és elérhetőségeinek megadása, és elküldése után az olvasó részt vesz a játékban.

A jegyeket személyesen lehet átvenni, Kiadónkban, április 13-tól.

Cím: Ringier Kiadó Kft.
1082 Budapest
Futó u. 35-37.

5. Információ az Akcióról

a) A résztvevők az Akcióval és a nyereményekkel kapcsolatos további információért az akció időtartama alatt hívhatják a 06-1-460-2674-es telefonszámot hétfőtől péntekig 9.00 és 14.00 óra között.

A hívás díja: normál tarifa. A hívások költsége a hívó felet terheli.

6. Adó

6.1. A Szervező vállalja, hogy a nyertesek nevében a nyereménnyel kapcsolatban felmerülő nyereményadó, személyi jövedelemadó vagy egyéb esetleges járulék megfizetését. Az ezeken kívül felmerülő más adó, díj és illeték, illetve minden kapcsolódó költség a nyertest terheli.

7. Vegyes rendelkezések

7.1. A nyerteseket a Szervező a részvétel során azonnal telefonon vagy levélben (e-mailen) értesíti.

7.2. A Szervező és ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői és alkalmazottai a nyereménytárgyak hibáiért kizárják a felelősségüket, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.

7.3. A Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményeken túlmenő egyéb nyereményt.

7.4. A résztvevők a jelen Akcióban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy

a) a Szervező díjmentesen felhasználja a résztvevők személyi adatait, és személyes jellegű információit (név, vezetéknév, cím, telefonszám stb.) a Szervezővel közvetlen vagy közvetett kapcsolatban álló bármely más cég reklámtevékenysége és a jelen Akció lebonyolítása és dokumentálása céljára,

b) a Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményeket nyilvános program keretében adja át, továbbá publikálja vagy ismertesse a nyertesek nevét és fotóját a tömegtájékoztatási médiumokban és egyéb promóciós és reklámcélokat szolgáló audio-, fotó- és videó anyagokban,

c) a Szervező közvetlen vagy közvetett kapcsolatban álló bármely más cég jogosult tárolni a résztvevők adatait későbbi reklám és/vagy akció céljára.

d) Jelen akcióban való részvételével a játékban részt vevő személyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a Ringier Kiadó Kft. marketingakciókhoz, promóciókhoz felhasználja.

7.5. A Szervező kérésére a nyeremények nyertesei kötelesek aláírni egy nyilatkozatot, amelyben kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező képmásukat, illetve fényképüket és hangfelvételüket promóciós célból díjmentesen hasznosítsa.

7.6. A résztvevők a részvétellel automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik