PUSZTAI VIOLA
2023.09.30 08:54

Erste Liga: A tavalyi mizéria után ez nagy fegyvertény – Kiss Patrik

Meggyőző játékkal és ezzel párosuló győzelemmel kezdte az Erste Liga új idényét az UTE, miután 4–1-re legyőzte a tavalyi alapszakasz-győztes BJA HC-t a Vasas Jégcentrumban. A találkozó után a gólszerzők közül Kiss Patrik, Nádasy Márton, illetve Keresztes Levente értékelt az NSO Tv-nek. 

 

„Nagyon fontos volt nekünk ez a győzelem, főleg a tavalyi mizéria után, hogy nem sikerült idegenben nyernünk, így ez most nagy fegyvertény nekünk” – mondta az UTE második találatát jegyző Kiss Patrik, aki a csapatmunka mellett Rajna Miklós teljesítményét is dicsérte. 

Videónkban a csatár részletesen is beszél arról, hogy mi változott a nyáron az UTE háza táján, így természetesen külön kitér az új vezetőedzővvel, Markus Juurikkalával közös munkára is. A harmadik újpesti gólt lövő Nádasy Márton ugyancsak sorra veszi, mi működött jól a BJA HC ellen, ahogy a tengerentúlról négy idény után hazatérő Keresztes Levente is elmondja, hogy mi volt az a mérkőzésen, ami a 4–1-es vereségükhöz vezetett hazai jégen. 

JÉGKORONG

ERSTE LIGA
Budapest Jégkorong Akadémia HC–Újpesti TE 1–4 (0–1, 1–1, 0–2)
Gólszerző: 
Keresztes, ill. Coatta, Just, Kiss P., Nádasy 

2023.12.07 15:32:14

Jégkorong nemzetisport.hu

Hazai pályán az új generáció: vasárnap rajtol az U20-as divízió 1/A jégkorong-vb, a magyar csapat elszántan készül.

2023.11.29 17:21:57

Jégkorong nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Ezzel elhangzott az első bumm, amelyet újabbak követtek, miután Constantine-nak a Gyergyói HK elleni találkozón való „hivatalosított” jelenlétére a Magyar Jégkorongszövetség villámgyorsan reagált: hivatalos személy jogosulatlan szerepeltetése miatt három pont levonással és háromezer eurós bírsággal sújtotta a Csíkszeredát. Hogy mire vonatkozik a perdöntő indok? Olyan büntetésre, amelynek Európára – és ezzel az Erste Ligára – érvényessége egyelőre vitatott.

2023.11.27 19:06:05

Jégkorong nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Közöttük Sárközy Tamás jogászprofesszort (1940–2020), a szövetség későbbi, korszakos elnökét. Rajongója volt a jégkorongnak, egész nap ott volt a csarnokban, még vizsgáztatott is, fél szemmel a játékot figyelve. Enyhébben osztályzott, mint egyébként, csak akkor keményített be, amikor látta, hogy a hallgató teljesen tudatlanul arra épített, hogy egy hokimeccs alatt mégse kaphat elégtelent...

2023.11.03 14:34:00

Jégkorong nemzetisport.hu

A Sárközy Tamás-emléktornával kezdi meg az új szezont a magyar férfi jégkorong-válogatott.

2023.10.16 23:56:56

Jégkorong nemzetisport.hu

A Szuperkupa-győztes FTC az Erste Ligában és a Kontinentális Kupa D-csoportjában is háromszor nyert.