Jégkorong: Pallin hosszabbított, 2016-ig Fehérváron

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.05. 23:19
A Fehérvár AV19 jégkorongcsapata hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződést hosszabbított Rob Pallin vezetőedzővel.

„Először is szeretnék köszönetet mondani Ocskay Gábornak, hogy lehetőséget kaptam. A többi klub a tizenegyedik helyre sorolt minket a szezon előtti ligaülésen, ennek ellenére hatodikként sikerült végeznünk a negyvennégy mérkőzéses alapszakasz során. A játékosaim kihozták magukból a maximumot” – kezdte a sajtótájékoztatót Pallin.

„A szezon elején sok sérült játékosunk volt, az első két sorból négy játékos esett ki, ez tovább emeli a teljesítményünket. Sokan gondolhatják, hogy nem fontos a következő tíz mérkőzés, de igen is az. Nagy és gyors csapat vagyunk, több együttes is van, amely nem szeretne velünk kezdeni a rájátszás során. Az elmúlt öt mérkőzésen nagyon jól teljesítettünk, védekezésben kiválóak voltunk, ami azt eredményezte, hogy támadásban sok lehetőséghez jutottunk. Mindenki hozzátette a maga részét, csapatként játszottunk, ezért tudtunk ilyen jól teljesíteni" – tette hozzá a fehérvári mester.

Az albavolanhockey.hu tájékoztatása szerint a Pallin egy évvel hosszabbította meg kontraktusát, amely azt jelenti, hogy a 2015–2016-ös idényben is ő irányítja majd a fehérváriakat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik