Jégkorong: Johanssontól is megvált a Volán, szlovák csatár érkezik

Vágólapra másolva!
2013.01.18. 19:25
null
A Johansson család elhagyja Székesfehérvárt (Fotó: Török Attila, archív)
A Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongszakosztálya megvált kanadai-svéd csatárától, Eric Johanssontól.


A Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongszakosztálya a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott Eric Johanssonnal, a csapat kanadai-svéd centerével. A játékos a mai, Dornbirn elleni mérkőzésen már nem lép jégre. A felek komoly sportsikereket kívánva köszöntek el egymástól – áll a klub által kiadott hivatalos közleményben.

A fehérvári klub néhány napja Ladányi Balázs szerződését is felbontotta, a magyar válogatott játékos azóta már új klubot talált magának Olaszországban. Nem csak távozókról lehet beszámolni a Volánnal kapcsolatban, ugyanis az osztrák élvonalban (EBEL) szereplő klub szerződtette Filip Novákot, akit a hazai szövetség adatbázisába is regisztráltak már.

Az Iglóról érkező 26 éves csatár ebben a szezonban a HK Spisska Nova Vesben kiváló teljesítményt nyújtott, 35 meccsen 20+25=45 pontot szerzett, ezzel a liga 7. legjobbjaként áll. A szlovák extraligában mindeddig 232 meccset játszott, 18 gól és 14 gólpassz, azaz 32 pont fűződik nevéhez, de az utóbbi két szezont jórészt a másodosztályban töltötte – olvasható a jegkorongblog.hu szakportálon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik