Ragyog a Pittsburgh szerencsecsillaga, megint szétlövéssel nyertek

Vágólapra másolva!
2007.12.09. 10:16
Kilenc mérkőzésből hét a vendégcsapat sikerével zárult az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján. Házigazdaként csak a Washington és a Nashville tudott győzni. A szerencse a Pittsburg mellé állt, megint szétlövésekkel nyertek. Kiütéssel győzött a Carolina és a Buffalo is idegenben.
Petr Sykora (balra) ünnepel a társakkal gólja után
Petr Sykora (balra) ünnepel a társakkal gólja után
Petr Sykora (balra) ünnepel a társakkal gólja után
Petr Sykora (balra) ünnepel a társakkal gólja után

Kris Letang újabb sikerhez segítette a Pittsburgh Penguinst, amely ezúttal a Vancouver Canucks otthonában csikarta ki a győzelmet szétlövések után. A pittsburghiek utóbbi nyolc meccsükből ezzel hetet megnyertek.

A legutóbbi, Calgary elleni mérkőzésen is a védő büntetője után szerezték meg a két pontot a pingvinek, Letang most Luongo kapuson is ki tudott fogni.

A vendégek találatát Petr Sykora szerezte Vancouverben. Sidney Crosby most sem volt eredményes, de Fortuna úgy tűnik kegyeibe vette a pennsylvaniaiakat.

Dany Sabourin, a Pittsburgh hálóőre egykori csapatát szomorította 35 védésével, a túloldalon Roberto Luongo még Crosby büntetőjét is kivédte a hosszabbításban, a szétlövések során azonban Christensen és Letang is túljárt az eszén.

A Carolina is kezd magára találni, szombaton a Montreal Canadienst söpörték le 5-1-gyel az útból a 2006-os bajnok raleighiek.

A Buffalo Sabres a remek formában lévő San Jose Sharksnak parancsolt megálljt, saját otthonában küldték padlóra a cápákat 7-1-gyel.

ÉSZAK-AMERIKAI PROFI JÉGKORONGLIGA (NHL)

SZOMBATI JÁTÉKNAP
San Jose Sharks Buffalo Sabres 1-7
Los Angeles Kings Phoenix Coyotes 2-4
Vancouver Canucks Pittsburgh Penguins 1-2 – szétlövésessel
Nashville Predators Anaheim Ducks 4-2
Tampa Bay Lightning New York Islanders 2-3 – hosszabbításban
Montreal Canadiens Carolina Hurricanes 1-5
Toronto Maple Leafs Boston Bruins 1-2
Washington Capitals Atlanta Thrashers 6-3
Columbus Blue Jackets Minnesota Wild 1-2
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik