Egygólos vereséget szenvedtek hazai pályán a székesfehérváriak

Vágólapra másolva!
2007.10.23. 21:53
Az Alba Volán jégkorongcsapata 2-1-es vereséget szenvedett a Klagenfurt ellen hazai pályán. Thomson gólját még kiegyenlítette Kangyal, az utolsó játékrészben azonban Harand találata vendéggyőzelmet jelentett.

A még mindig győzelem nélkül álló Alba Volán a Klagenfurt együttesét fogadta, a székesfehérváriak remélték, hogy ezúttal megszakad a rossz sorozatuk.

A mérkőzés eleje nem ezt mutatta, ugyanis két és fél perc elteltével vezetést szereztek az osztrákok Thomson révén. Pedig akár a fehérváriaknál is lehetett volna az előny, hiszen előtte a Volán hagyott ki óriási helyzetet.

Sokáig nem sikerült bevenni a vendégek kapuját, pedig a második harmad elején még kettős emberelőnybe is került az Alba Volán. Az egyenlítő gól azonban egy szimpla előnyből született, szépen végigjátszott akció végén Kangyal Balázs volt eredményes MacSweyn átadása után.

A folytatásban mindkét kapu előtt adódtak nagy helyzetek, de ezek kimaradtak. Az 59. percben azonban már az addig kiválóan védő Budai sem tudott hárítani. Előbb egy távoli bomba jött ki róla, majd szépen vetette bele magát Harand közeli lövésébe, a korong azonban újra a klagenfurti játékos elé került, ő pedig másodjára már nem hibázott.

Az Alba Volán újra vereséget szenvedett, és továbbra is egy pontja van.

ERSTE BANK JÉGKORONG LIGA

  • Alba Volán - Klagenfurt 1-2 (Kangyal 32. ill. Thomson 3., Harand 59.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik