Franciaország: Mbappé nem hiszi, hogy Pogba sámánt vetett be ellene

B. J.B. J.
Vágólapra másolva!
2022.09.05. 19:40
null
Munkában egy ruandai „boszorkánydoktor” (Fotó: AFP)
Nem a legjobbkor jött – pár hónappal a 2022-es világbajnokság előtt – a Pogba-botrány a francia labdarúgó-válogatottnál: Paul Pogba testvére, Mathias Pogba zsarolni kezdte a futballistát, és cimboráival 13 millió eurót követelnek tőle, indokként először a náluk lévő géppisztolyokat, majd titkos információkat adva meg. Az egyik információ érinti Kylian Mbappét is.



A francia miniszter asszony, a sportért felelős Amélie Oudéa-Castéra nyilvánosan is a szövetség és a hatóságok támogatásáról biztosította Paul Pogbát, és elmondta, hogy egészen biztos abban, hogy a szövetségi kapitány, Didier Deschamps kezelni tudja majd ezt a problémát a válogatottnál.

Mathias Pogba azonban ismét hírt adott magáról, amikor azzal a váddal állt elő, hogy testvére, Paul egy sámánt azzal a feladattal bízott meg, hogy átkozza el Mbappét. Ezt Paul Pogba cáfolta, a „célpont”, Kylian Mbappé köszöni, jól van, és telefonon tárgyalt mindkét (!) Pogbával, hogy megbeszélje velük az ügyet.

„Nem befolyásolja az ügy a Paullal való kapcsolatomat, mert inkább megbízom egy csapattársam szavában, mint máséban. Elmondta a saját verzióját az eseményekről, az ő szava áll szemben a testvére szavával, bízni fogok a csapattársamban, már csak a válogatott érdekében is. Nagy torna előtt állunk, és van már elég problémája Paul Pogbának, nem ez az alkalmas időpont arra, hogy újabb problémát zúdíts a nyakába...” – nyilatkozta az ügyről Kylian Mbappé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik