Felkészülés: furcsa okból hagyhatja ki a Lyon meccseit Lacazette

Vágólapra másolva!
2022.07.21. 19:07
null
Számos darázscsípés miatt hagyhatja ki a Lyon hollandiai felkészülési meccseit Alexandre Lacazette (Fotó: AFP)
Nagyon pórul járt Alexandre Lacazette, aki június elején ingyen igazolt vissza a Lyonhoz, miután az Arsenalnál lejárt a szerződése. A L'Équipe arról számolt be, hogy a francia csatár számos darázscsípés miatt hagyhatja ki a Willem II elleni szombati, illetve a Feyenoord elleni vasárnapi felkészülési mérkőzést.

 

Balszerencsés nap a mai a régi-új csapatával Hollandiában edzőtáborozó Alexandre Lacazette számára, tucatnyi darázs csípte meg ugyanis egy erdőben.

Csapattársa, Moussa Dembélé ugyanerre a sorsra jutott, de az ő szervezte feltehetőleg jobban reagált a sérülésre, mivel jelen volt a Lyon csütörtök délutáni edzésen.

Egyelőre kérdéses, hogy a 31 éves Lacazette játszhat-e majd a Hollandiában rendezendő mérkőzéseken, vagy Maxence Caqueret-hez (kificamodott boka) és a Bayern Münchentől szerződtetett Corentin Tolissóhoz (vádlisérülés) hasonlóan ki kell hagynia a két találkozót.

A 16-szoros francia válogatott csatár az OL-ben nevelkedett, 2009-ben csatlakozott a felnőttcsapathoz, amelyben összesen 275 tétmeccsen szerepelt, ezeken 129 gólt szerzett. Teljesítményére a londoniak is felfigyeltek, 2017-ben 53 millió eurót fizettek érte, az idei átigazolási időszakban azonban ingyen távozott az Arsenaltól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik