Cristiano Ronaldo utódját Monacóban lelte meg az MU?

BACSKAI JÁNOSBACSKAI JÁNOS
Vágólapra másolva!
2022.07.15. 13:42
null
Ben Yedder (jobbra): ismerik Manchesterben is (Fotó: AFP)
Agyzsibbasztó hazai és külföldi történések ide, forró nyár és még forróbb nyári események oda, ezen a nyáron sem kerülhetjük el, hogy ráncba szedjük a futball topligáinak átigazolásait, és egyáltalán nem mellékesen nagyon sok harasztot megzörgessünk. Soha nem látott árak, soha nem látott fizetések, mindenki eladó és megvehető (még mindig a labdarúgásról beszélünk), nem csoda, hogy a mai szurkoló a legváratlanabb pletyka és hír olvastán sem rezzen már meg. Az angolok, az olaszok és a németek után szokásunk szerint a franciákkal folytatjuk.

 

Szinte meg sem rebben már az ember szeme arra a hírre, hogy az AS MONACO újabb fantasztikus üzletet kötött: ezen a nyáron a Real Madrid 80 millió eurót fizetett (és megígért még húszmilliónyi bónuszt) Aurélien Tchouaméniért, akit 2020 elején 18 millió euróért vettek a hercegségbeliek a Bordeaux-tól. Mivel a középpályás még csak 22 esztendős, látni azért, hogy a fiatal tehetségek kiszúrásához éles szem és még élesebb elme, tapasztalat kell, megvételükhöz pedig sok tízmillió euró...

És az ASM sem mindenható: Kylian Mbappé, James Rodríguez, Thomas Lemar, Anthony Martial, Benjamin Mendy, Bernardo Silva, Fabinho, Youri Tielemans, Tiemoué Bakayoko, Geoffrey Kondogbia, Rony Lopes, Layvin Kurzawa, Ajmen Abdennur, Guido Carrillo, Terence Kongolo, Yannick Carrasco és Rasid Gezzal ontották a százmilliókat a klub és az ügynökeik számláira, de az anno 20.9 millió euróért megvett (serdülő korú játékosért azóta sem adtak többet) Pietro Pellegrin rengeteget buktak, Sztrahinja Pavlovicson csak pármilliót. Jean-Eudes Aholout 14 millió euróért vették, most hárommillióért adták el, náluk 2018 óta összesen 23 mérkőzést játszott, jó 1400 percet összesen.

Pavlovicsért még kétmillió euró folyhat be az eladóhoz, Pellegri vételi opciója hétmillió euró volt, de ezt sikerrel lealkudta a Torino – ám a csodás összmérlegen ezek a mellényúlások sem rontanak.


A 13.5 millióért megszerzett Benjamin Lecomte-ot kölcsönadták az Espanyolnak, érdemei elismerése mellett elengedték a 35 esztendős Cesc Fabregast és a szintén egykori arsenalost, a kapus Vito Mannonét, és nem hosszabbítottak a világbajnok szélsővédővel, Djibril Sidibével.

Sidibé ebben a hónapban tölti be a harcmincat, karrierje csúcsán a játékjoga 23 millió eurót ért, ekkor nyert világbajnoki címet a francia válogatottal. Most a West Ham a leggazdagabb kérője, nem is olyan régen még az Atlético Madrid, a Manchester United, a Manchester City és az Arsenal akarta leigazolni őt. Francia lapok szerint Angliában szeretné folytatni, onnan a Fulham is hívja, de két német kérője is akad: a Hertha és a Schalke.

Visszatért kölcsönből a húszéves támadó, Willem Geubbels, őt négy éve (!) húszmillió euróért vették az Olympique Lyontól, abban az évben tízmillióért érkezett a Torinótól az olasz bal oldali mindenes, Antonio Barreca, akit négyszer kölcsönadtak, a szerződése még egy évre szól. Most arra készül, hogy lejátssza a Monacóban a tizedik mérkőzését... Hacsak el nem viszi a nyáron a Parma. A holland U21-es válogatott szélső, Anthony Musaba két éve az ASM játékosa, és csak 2.5 millióba került, ő eleddig két percet játszott a csapatban. Először a „leányvállalatnál”, a Cercle Bruges-nél, legutóbb a Heerenveennél futballozott kölcsönben.

Jó kis csapat... (Transfermarkt)
Jó kis csapat... (Transfermarkt)

 

És odahaza csak az ötödik legjobb akadémia a monacói, a PSG is megelőzi őket!

Nyilván továbbra is kapósak a monacói fiatalok: a 21 éves középhátvédet, Benoit Badiashile-t hívja a Barcelona (a nála pár évvel idősebb Guillermo Maripánnal együtt, aki 18-20 millió euróba kerül, írja a Fichajes), Badiashile a Sevilla célpontja is. A húszéves védő, a remek felépítésű Chrislain Matsima körül a Lille, a Borussia Dortmund és a Freiburg legyeskedik.

Maripánt egy tavaszi cikk szerint a Bayern München is figyeli, Badiashile legújabb kérője az Atlético Madrid, de spanyol lapértesülések szerint a Chelsea, a Juventus és a Manchester United is monitorozza őt és a helyzetét. Az RMC szerint a monacói vezetők már többször is találkoztak a Sevilla sportigazgatójával, Monchival, nyilván megvárják még Jules Koundé eladását. Hogy még érdekesebb legyen: egy olasz és egy argentin lap is arról adott hírt, hogy a Juventus 15 millióért vinné a chilei Maripánt, esetleg elcserélné Alex Sandróra.

A SkySports szerint Cristiano Ronaldo utóda Wissam Ben Yedder is lehet akár, a francia csapat elsőszámú gólvágója pár hét múlva 32 éves lesz, azaz most kaphatnak érte utoljára komoly pénzt. Az előző idényt 32 góllal és 7 gólpasszal fejezte be... A The Athletic szerint a Wolverhampton Wanderers is vinné a klasszikus éket, aki a Ligue 1 ezüstcipőse lett az előző idényben, három góllal lemaradva Kylian Mbappétól.

A német U21-es válogatott szélsővédőt, Ismail Jakobot talán visszaviszi a Bundesligába az 1. FC Köln, a 22 esztendős karmester-szélsőt, Sofiane Diopot a Dortmund, a Nice és a Leicester City „ostromolja”, kölcsönkéri vételi opcióval a Marseille; konkrét kapcsolatban azonban csak az angolokkal állnak a hercegségbeliek, sőt angol újságírók szerint a vételárban (12.5 millió euró) is megállapodtak már.

Januárban és a nyár elején is tett ajánlatot a Newcastle United az orosz középpályásra, Alekszander Golovinra, de ennél többet az információt közzétévő Be Soccer sem tud.

A Monaco sportigazgatója, Paul Mitchell szerint Fabregasék távozása után tapasztalt játékosokat igazolnak ezen a nyáron.


Az első érkező a 15 millió euróért és hárommilliónyi reménybeli járandóságokért megszerzett Minamino Takumi,
akire nagy volt ugyan a Liverpool kabátja, de Monacóban kiteljesedhet. Felkerült az ifiből a profikhoz három sokszoros U-válogatott tehetség, a karmester Maghnes Akliouche, a középső középpályás Félix Lemaréchal és a portugál Tiago Ribeiro, utóbbi testvére, Sérgio Ribeiro legutóbb Kolozsváron légióskodott.

A nagyon tehetséges Akliouche-t kölcsönkérte a Hertha, a Werder Bremen, a Real Sociedad, a Cádiz és a Girona is, de nem engedték el.

A Schalke őserő középcsatára, Breel Embolo nem hosszabbított a Borussia Mönchengladbachhal, német újságírók szerint 12.5 millió euróért a Monacóhoz igazol, már csak az orvosi vizsgálatok vannak hátra.

Boubakary Soumaré lehet Tchouaméni utóda, a most 23 éves játékost két éve húszmillió euróért vette a Leicester City, a Monaco kölcsönkérte. A Lille belga válogatott szűrőjét, Amadou Onanát az ASM mellett az Everton, az Arsenal és a West Ham monitorozza, kiszemelt volt a brightoni Yves Bissouma is, de őt 29.2 millióért elvitte a Tottenham a Monaco és a Newcastle United elől. A Palmeirasban játszik Danilo de Oliveira, a 21 éves játékost 100 ezer euróért vette a brazil csapat, azóta bekerült a felnőtt válogatott keretébe is.

Onanáért elsőre 23 millió eurót ajánlott a WHU, de nem nyert.

Igaz, mint a sportigazgató, Mitchell nyilatkozta: az övék a tavaly 11 millió euróért vett Jean Lucas, a tavalyelőtt 15 millióért leigazolt Youssouf Fofana, és a tehetséges Mamadou Coulibaly, Soungoutou Magassa, Eliot Matazo hármas, így kapkodniuk nem kell.

Biztosan jó motiváció lehetett a fiataloknak, hogy párszor velük edzett a nyáron Mbappé. Aki hosszabbított Párizsban, és ennek nyertese a Monaco is: a hercegségbeliek a korábbi vételi szerződés alapján ezzel 35 millió euróra jogosultak!

Jó kis csapat volt (Fotó: Csepregi András)
Jó kis csapat volt (Fotó: Csepregi András)

 

A Monaco is megkezdte a tárgyalásokat a holland támadó, Justin Kluivert ügynökével, Rafaela Pimentával, a labdarúgót a Marseille és a WHU is vinne. A Nice nem érvényesítette rá a maga 14.5 millió eurós vételi opcióját, az olaszok 15 millió euróért eladnák bárkinek.

A Sevilla piacra dobta Jusszef en-Nesziri játékjogát (ha már Monchi...), nála is nevesebb a torinói, pontosabban már csak volt torinói Andrea Belotti, aki a La Repubblica szerint hamarosan monacói lesz. Az RMC szerint négyéves szerződést és évi 3.5 millió eurós nettó fizetést ígértek a csatárnak.

Előző cikkünkben elmerengtünk az idő gyors futásán néhány egykori játékos gyermekének profivá válása kapcsán: párszor már a felnőttekkel edzett a 16 éves kapus, az U17-es Európa-bajnok Lisandru Olmeta. Igen, az OM-mel egykoron Bajnokok Ligáját nyerő kapus, Pascal Olmeta fia.

A LIGUE 1 ÁTIGAZOLÁSAI, 2022 NYARA

AC AJACCIO
Érkezett:
Thomas Mangani (Angers, ingyen), Romain Hamouma (St.-Étienne, ingyen), Clément Vidal (Montpellier, kölcsönből vissza, ingyen), Kevin Spadanuda (Aarau)
Kölcsönből vissza: Tony Njiké (Cholet), Simon Elisor (Villefranche)
Távozott: Gédéon Kalulu (Lorient, ingyen), Tony Njiké (Arges, i.), Jean-Philippe Krasso (St.-Étienne)
Kölcsönbe: Simon Elisor (Seraing)

ANGERS SCO
Érkezett:
Yahia Fofana (Le Havre, i.), Himad Abdelli (Le Havre, i.), Miha Blazic (Ferencváros, i.), Adrien Hunou (Minnesota United), Iljesz Csetti (Eszperansz Tunisz), Cédric Hountondji (Clermont Foot, 2 000 000)
Kölcsönbe: Abdallah Sima (Brighton)
Kölcsönből vissza: Farid el-Melali (Pau), Antonin Bobichon (Nancy), Sada Thioub (St.-Étienne), Paul Bernardoni (St.-Étienne), Rasid Aliui (Kortrijk), Lois Diony (Crvena zvezda)
Távozott: Mohamed-Ali Cho (Real Sociedad, 12000000 euró), Jimmy Cabot (Lens, 2000000 euró), Antoni Mandréa (Caen, i.), Mathias Pereira Lage (Brest, i.), Thomas Mangani (AC Ajaccio, i.), Romain Thomas (Caen, i.), Ismaël Traoré (szerződése lejárt), Danijel Petkovics (szerződése lejárt), Stéphane Bahoken (Kasimpasa, i.), Vincent Manceaux (szl.), Angelo Fulgini (Mainz, 5 000 000), Casimir Ninga (Anorthosis)

AJ AUXERRE
Érkezett:
Youssouf M'Changama (Guingamp, i.), Denys Bain (Brest, i.), Kays Ruiz-Atil (szl.), Brayann Pereira (Lens B, i.), Benoit Costil (Bordeaux, i.)
Kölcsönből vissza: Kenji-Van Boto (Pau)
Távozott: Carlens Arcus (Vitesse, i.), Gautier Lloris (Le Havre, i.)
Kölcsönből vissza: Alexis Trouillet (Nice)

STADE BREST
Érkezett:
Noah Fadiga (Heracles Almelo, 350000), Karamoko Dembélé (Celtic, i.), Mathias Pereira (Angers, i.)
Kölcsönből vissza: Romain Philippoteaux (Dijon)
Távozott: Noé Sow (Pau FC, i.), Paul Lasne (Paris FC, i.), Denys Bain (Auxerre, i.), Julien Faussurier (szl.)
Kölcsönbe: Gautier Larsonneur (Valenciennes)
Kölcsönből vissza: Martín Satriano (Inter), Lucien Agoumé (Inter), Ronaël Pierre-Gabriel (Mainz)

CLERMONT FOOT 63
Érkezett:
Maxime Gonalons (Granada, i.), Neto Borges (Genk, i.), Mehdi Zeffan (szl.), Brandon Baiye (Austria Lustenau), Komnen Andric (Dinamo Zagreb, 1 000 000)
Kölcsönből vissza: Muhammed Cham (Austria Lustenau )
Távozott: Salis Abdul Samed (Lens, 5000000), Akim Zedadka (Lille, i.), Till Cissokho (Quevilly Rouen, kv., i.), Arthur Desmas (AC Le Havre), Vital Nsimba (szl.), Mohamed Bayo (Lille, 14 000 000), Cédric Hountondji (Angers, 2 000 000)
Kölcsönből vissza: Lucas Da Cunha (Nice), Pierre-Yves Hamel (Lorient)

RC LENS
Érkezett:
Adam Buksa (New England Revolution, 6000 0000), Salis Abdul Samed (Clermont Foot, 5000000), Jimmy Cabot (Angers, 2000000), Lukasz Poreba (Zaglebie Lubin, i.), Lois Openda (FC Bruges, 9 800 000), Brice Samba (Nottingham Forest, 5 000 000)
Kölcsönből vissza:
Tom Ducrocq (Bastia), Ismaël Boura (Le Havre), Simon Banza (Famalicao), Steven Fortes (Oostende), Gaëtan Robail (Valenciennes)
Távozott: Corentin Jean (Inter Miami, 1090000), Yannick Cahuzac (visszavonult), Brice Samba (Nottingham Forest, 5 000 000), Cheick Doucouré (Crystal Palace, 21 300 000), Simon Banza (SC Braga, 5 000 000)
Kölcsönből vissza: Arnaud Kalimuendo (PSG)

LOSC LILLE
Érkezett:
Alexsandro (Chaves, 2000000), Jonas Martin (Rennes, i.), Akim Zedadka ( Clermont Foot, i.), Mohamed Bayo (Clermont Foot, 14 000 000), Rémy Cabella (Montpellier, i.)
Kölcsönből vissza: Lucas Chevalier (Valenciennes), Yusuf Yazici (CSZKA Moszkva)
Távozott: Sven Botman (Newcastle United, 37000000), Zeki Celik (Roma, 7000000), Burak Yilmaz (Fortuna Sittard, i.), Xeka (szl.), Jérémy Pied (szl.), Oresztisz Karnezisz (visszavonult), Hatem Ben Arfa (szl.), Domagoj Bradaric (Salernitana, 5 000 000)
Kölcsönből vissza: Ivo Grbic (Atlético Madrid)

FC LORIENT
Érkezett:
Darlin Yongwa (Chamois Niort, 1500000), Gédéon Kalulu (AC Ajaccio, i.), Yvon Mvogo (RB Leipzig), Montasszar Talbi (Rubin Kazany, 1 500 000)
Kölcsönből vissza: Julien Ponceau (Nimes), Umut Bozok (Kasimpasa), Pierre-Yves Hamel (Clermont Foot), Adrian Grbic (Vitesse), Loris Mouyokolo (Bourg-Péronnas), Taofeek Ismaheel (Valerenga)
Távozott: Pierre-Yves Hamel (Paris FC, 1000000), Jérome Hergault (szl.), Jérémy Morel (szl.),Houboulang Mendes (Almería, i.), Moritz Jenz (Celtic)

OLYMPIQUE LYON
Érkezett:
Johann Lepenant (Caen, 4250000), Corentin Tolisso (Bayern München, i.), Alexandre Lacazette (Arsenal, i.), Rémy Riou (Caen, i.)
Kölcsönből vissza: Florent Da Silva (Villefranche), Youssouf Koné (Troyes), Cenk Özkacar (Leuven)
Távozott: Malcolm Barcola (Tuzla City, i.), Pape Cheikh (Arisz, i.), Jason Denayer (szl.)
Kölcsönbe: Habib Keita (Kortrijk)
Kölcsönből vissza: Tanguy Ndombélé (Tottenham), Emerson Palmieri (Chelsea)

OLYMPIQUE MARSEILLE
Érkezett:
Pau López (Roma, kv., 12000000), Mattéo Guendouzi (Arsenal, kv., 11000000), Cengiz Ünder (Roma, kv., 8400000), Arkadiusz Milik (Napoli, kv., 8000000), Isaak Touré (Le Havre, 550000), Luis Suárez (Granada, 10 000 000), Chancel Mbemba (Porto, i.)
Kölcsönből vissza: Samuel Gigot (Szpartak Moszkva), Jordan Amavi (Nice), Nemanja Radonjics (Benfica), Kevin Strootman (Cagliari)
Távozott: Lucas Perrin (Racing Strasbourg, kv., 1500000), Boubacar Kamara (Aston Villa, i.)
Kölcsönbe: Nemanja Radonjics (Torino), Steve Mandanda (Rennes, i.)
Kölcsönből vissza: Amin Harit (Schalke), William Saliba (Arsenal)

AS MONACO
Érkezett:
Minamino Takumi (Liverpool, 15000000), Maghnes Akliouche (Monaco B), Breel Embolo (Borussia Mönchengladbach, 12 500 000)
Kölcsönből vissza: Sztrahinja Pavlovics (Basel), Willem Geubbels (Nantes), Anthony Musaba (Heerenveen), Antonio Barreca (Lecce), Benjamin Lecomte (Atlético Madrid)
Távozott: Aurélien Tchouameni (Real Madrid, 80000000), Sztrahinja Pavlovics (RB Salzburg, 7000000), Pietro Pellegri (Torino, kv., 5000000), Jean-Eudes Aholou (Racing Strasbourg, kv., 3000000), Cesc Fabregas (szl.), Vito Mannone (szl.), Djibril Sidibé (szl.)
Kölcsönbe: Benjamin Lecomte (Espanyol)

MONTPELLIER HSC
Érkezett:
Théo Sainte-Luce (Nimes, i.), Arnaud Nordin (St.-Étienne, i.), Vahbi Kazri (St.-Étienne, i.)
Kölcsönbe: Faitout Maouassa (FC Bruges), Falaye Sacko (Guimaraes)
Távozott: Florent Mollet (Schalke, 500000), Mihailo Risztics (Benfica, i.), Clément Vidal (AC Ajaccio, kv., i.), Junior Sambia (Salernitana, i.), Ambroise Oyongo (szl.), Rémy Cabella (Lille, i.)
Kölcsönből vissza: Thuler (Flamengo), Nicholas Gioacchini (Caen)

FC NANTES
Érkezett:
Moussa Sissoko (Watford, 2000000)
Kölcsönbe: Evann Guessand (Nice)
Kölcsönből vissza: Abdoul Kader Bamba (Amiens)
Távozott: Randal Kolo Muani (Eintracht Frankfurt, i.), Roli Pereira de Sa (Sochaux, i.), Jean-Kévin Augustin (Basel, i.), Kalifa Coulibaly (szl.)
Kölcsönből vissza: Wylan Cyprien ( Parma), Osman Bukari (Gent), Willem Geubbels (Monaco)

OGC NICE
Érkezett:
Marcin Bulka (PSG, kv., 2000000), Rares Ilie (FC Rapid, 5 000 000)
Kölcsönből vissza: Lucas Da Cunha (Clermont Foot), Ibrahim Cissé (Le Mans), Dan Ndoye (Basel), Alexis Trouillet (Auxerre), Jean N'Guessan (Lausanne)
Távozott: Walter Benítez (PSV, i.), Dan Ndoye (Basel, kv.), Andy Pelmard (Basel, 2000000), Ihsan Sacko (szl.)
Kölcsönbe: Jean N'Guessan (Nimes), Evann Guessand (Nantes)
Kölcsönből vissza: Jordan Amavi (Marseille), Justin Kluivert (Roma)

FC PARIS SAINT-GERMAIN
Érkezett:
Vitinha (Porto, 41500000 euró), Nuno Mendes (Sporting CP, kölcsön után végleg, 38000000)
Kölcsönbe: Hugo Ekitike (Reims)
Kölcsönből vissza: Thierno Baldé (Le Havre), Sergio Rico (Mallorca), Rafinha (Real Sociedad), Pablo Sarabia (Sporting CP), Arnaud Kalimuendo (Lens), Timothée Pembélé (Bordeaux)
Távozott: Alphonse Areola (West Ham, kölcsön után végleg, 9300000), , Marcin Bulka (Nice, kölcsön után végleg, 2000000), Xavi Simons (PSV, i.), Ángel Di María (Juventus, i.)
Kölcsönbe: Colin Dagba (Strasbourg)

STADE REIMS
Érkezett:
Andreaw Gravillon (Inter, kv., 3500000), Emmanuel Agbadou (Eupen, 2600000), Maxime Busi (Parma, kv.), Kamory Doumbia (Reims B), Patrick Pentz (Austria Wien, i.)
Kölcsönből vissza: Fodé Doucouré (Red Star), Mamadou Mbow (Nimes), N'Dri Philippe Koffi (Pacos Ferreira), Kaj Sierhuis (Heracles Almelo), Rafik Guitane (Marítimo), Dereck Kutesa (Zulte Waregem), Dario Maresic (LASK), Timothé Nkada (Orléans), Ghislain Konan (al-Nasszr, i.)
Távozott: Sambou Sissoko (Seraing, i.), Moussa Doumbia (Sochaux, i.), Ghislain Konan (szl.)
Kölcsönbe: Dario Maresic (Istra), Hugo Ekitike (PSG)

FC STADE RENNES
Érkezett:
Steve Mandanda (Marseille, i.)
Kölcsönből vissza:
Yann Gboho (Vitesse), James Léa Siliki (Middlesbrough), Matthis Abline (Le Havre)
Távozott: Najef Aguerd (West Ham, 35000000), Jonas Martin (Lille, i.), Jérémy Gélin (szl.), Jérémy Gélin (Amiens, i.)
Kölcsönbe: Andy Diouf (Basel)

RC STRASBOUG ALSACE
Érkezett:
Jean-Eudes Aholou (Monaco, kv., 3000000), Lucas Perrin (Marseille, kv., 1500000), Thomas Delaine (Metz, i.)
Kölcsönbe: Colin Dagba (PSG)
Kölcsönből vissza: Lebo Mothiba (Troyes), Bingourou Kamara (Charleroi), Mahamé Siby (Paris FC), Marvin Senaya (Sochaux), Mehdi Chahiri (Caen)
Távozott: Mahamé Siby (Malmö, 1000 0000), Anthony Caci (Mainz, i.), Majeed Waris (szl.), Mahamé Siby (Malmö FF, 1 000 000)
Kölcsönbe: Marvin Elimbi (Orléans), Mehdi Csahiri (Paris FC)
Kölcsönből vissza: Frédéric Guilbert (Aston Villa)

FC TOULOUSE
Érkezett:
Thijs Dallinga (Excelsior Rotterdam, 2500000), Zakaria Abuhlal (AZ, 2000000), Oliver Zandén (Elfsborg, 1 500 000)
Kölcsönből vissza: Kalidou Sidibé (Quevilly Rouen)
Távozott:

ESTAC TROYES
Érkezett:
Sávio (Atlético Mineiro, 6500000), Jackson Porozo (Boavista, 3500000), Andreas Bruus (Bröndby, 1 500 000), Wilson Odobert (PSG U19, i.)
Kölcsönből vissza: Mahamadou Dembélé (Pau), Jimmy Giraudon (Leganés), Rui Pires (Pacos Ferreira)
Távozott: Giulian Biancone (Nottingham Forest, 10000000), Sébastien Renot (Versailles, i.), Jimmy Giraudon (St.-Étienne, i.), Dylan Chambost (St.-Étienne, i.), Rui Pires (szl.), Ualid el-Haddzsam (Le Havre)
Kölcsönbe: Metinho (Lommel)
Kölcsönből vissza: Iké Ugbo (Genk), Lebo Mothiba (Racing Strasbourg), Youssouf Koné (Olympique Lyon)

Vastaggal az elmúlt hét átigazolásai, lezárva szerda reggel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik