Szaúd-Arábia: az Al-Hilal vezetői Marco Verrattiról tárgyalnak a PSG-vel

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.06.28. 09:56
null
Marco Verratti az Al-Hilal újabb kiszemeltje (Fotó: Getty Images)
A szaúdi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a mögöttünk hagyott idényben bronzérmet szerző Al-Hilal az angol Wolverhamptontól megszerzett Rúben Neves és a Chelsea-től érkező Kalidou Koulibaly után újabb topligás játékossal, a francia Paris Saint-Germain olasz középpályásával, Marco Verrattival erősítené meg keretét, s a L’Equipe információi szerint a klub néhány elöljárója Párizsban tárgyal a 30 éves labdarúgó megszerzéséről.

 

Marco Verratti még 2012-ben igazolt Párizsba az olasz Pescarától, s bár 2026 nyaráig érvényes szerződéssel rendelkezik, az Al-Hilal idényenként 50 millió eurós fizetéssel próbálja magához csábítani a középpályást.

A L’Equipe szerint az Al-Hilal még nem tett hivatalos ajánlatot, de miután a klub vezetői Párizsban tartózkodnak, csak idő kérdése, hogy mikor teszik ezt meg.

A lap úgy tudja, hogy Verratti néhány csapattársával – így például Kylian Mbappéval – már beszélt az esetleges távozásáról, s arról beszélt, hogy nehezen hagyná el Párizst. Luis Campos, a PSG tanácsadója és Nasszer Al-Kelaifi klubelnök azonban nyitottak rá, hogy megváljanak Verrattitól.

A lap megjegyezte, hogy ha valóban Luis Enrique veszi át a PSG irányítását Christophe Galtier-től, akkor Verratti párizsi pályafutása megújulhat, hiszen a spanyol szakember már 2015-ben is elismerően beszélt az olasz középpályásról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik