Vb 2014: Sokkolt a lecserélés, de már bánom – Cillessen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.06. 17:35
Jasper Cillessen, a holland kapus bocsánatot kért a dühkitöréséért.

„Bocsánatot kérek mindenkitől – vezekelt vasárnap Jasper Cillessen az előző esti vizespalack-rugdosásért. – Frans Hoek kapusedzőtől már korábban bocsánatot kértem, de az a helyzet, hogy a csere tervéről tényleg nem tudtam, és valósággal sokkolt, hogy a meccs vége előtt le kellett jönnöm a pályáról.” az előző esti vizespalack-rugdosásért. – Frans Hoek kapusedzőtől már korábban bocsánatot kértem, de az a helyzet, hogy a csere tervéről tényleg nem tudtam, és valósággal sokkolt, hogy a meccs vége előtt le kellett jönnöm a pályáról.”

Mint beszámoltunk róla, Louis van Gaal, a hollandok szövetségi kapitánya a Costa Rica elleni világbajnoki nyolcaddöntő 121. percében lecserélte Cillessent, ami nyerő húzásnak bizonyult: Tim Krul, a helyettes két tizenegyest védve a továbbjutás egyik fő letéteményese lett.

Van Gaal utóbb elmondta: az esetleges csere tervét előzetesen csak Krullal osztotta meg, Cillessent nem akarta összezavarni vele. A tréner hozzátette, szombati húzásától függetlenül az argentinok elleni elődöntőben Cillessen véd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik