Eb 2016: David Guetta a magyar szurkolótáborban! Vagy mégsem?

Vágólapra másolva!
2016.06.19. 17:49
Szombaton a magyar szurkolótáborban volt szerencsém megnézni az Izland elleni Európa-bajnoki mérkőzést. Ám még mielőtt hátrányba kerültünk volna, és a frenetikus szurkolótábor szemtanúja lehetett az egyenlítésnek, érdekes jelenetnek lehettem a szemtanúja.

Egyszer csak ott termett mellettem David Guetta! Vagy legalábbis akkor azt hittem, ő David Guetta… Ezt a hiedelmemet azonban elősegítette az, hogy előtte a kivetítőn a „Híres ember a lelátón!” játék ment, és bár az eszem mást diktált, mertem az hinni, hogy a híres francia DJ-vel – aki nem mellesleg az Eb hivatalos dalát írta – szurkolhatok a sikerért Dzsudzsákéknak.Egyszer csak ott termett mellettem David Guetta! Vagy legalábbis akkor azt hittem, ő David Guetta… Ezt a hiedelmemet azonban elősegítette az, hogy előtte a kivetítőn a „Híres ember a lelátón!” játék ment, és bár az eszem mást diktált, mertem az hinni, hogy a híres francia DJ-vel – aki nem mellesleg az Eb hivatalos dalát írta – szurkolhatok a sikerért Dzsudzsákéknak.

Hozzáteszem, körülöttem jó néhányaknak leesett még az álla a látványtól: szőke hosszú haj, a jól megszokott napszemüveg és fejhallgató a nyakban.

Aztán amikor lejjebb ment a fekete pólós szurkolók közé, akik már nem olyan nagy meglepetéssel fogadták, és a meccs elején hibátlan kiejtéssel kezdett rá a „Hajrá, magyarok!” rigmusra, már sejtettem, itt valami másról van szó.

Mint kiderült, már az Ausztria elleni mérkőzésen is kint volt a David Guetta-hasonmás, akivel már akkor előszeretettel készítettek közös képeket a szurkolók, ahogy most is. Nézzünk ezek közül néhányat:

embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
mceBlockPasteEnd
embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
mceBlockPasteEnd
embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
mceBlockPasteEnd

De kiről is van szó valójában?

Az úriember Balla Zsolt Péter, akinek D-vid Getta néven Facebook-oldala is van, és a leírásában az szerepel, „Én vagyok David Guetta Magyarországról. Felismersz engem?”. Amikor közös képet kértünk vele a találkozó végén (megint csak sokad magunkkal), nagy örömmel állt be egy fotóra, úgy tűnt, nemhogy zavarná a nagy figyelem, külön élvezi is.

Sőt Balla Zsolt ősszel az RTL Klub Hungary’s got talent című műsorában is fellépett, mint David Guetta-imitátor, teljesítményétől azonban a zsűri nem ájult el, leginkább azt kérdőjelezték meg, miben tudna újat mutatni hétről hétre azon kívül, hogy ugyanúgy néz ki, mint a francia DJ…

Balla Zsolt Lyonban külön akcióra készül
Balla Zsolt Lyonban külön akcióra készül

Azt azonban ne vitassuk el, valóban kísérteties a hasonlóság köztük. El kell ismernem, a Facebook-oldalamra kitett képnél 146 ismerősömmel hitettem el, hogy valóban találkoztam Guettával, de sajnos nekik és a többi magyar szurkolónak is csalódást kell okoznom.

Azok számára azonban, akiknek az igazság nem lohasztja le a kedvét, jó hír, hogy Balla Zsolt ott lesz a portugálok elleni mérkőzésen is, és szívesen áll a szurkolók rendelkezésére. Mint megtudtuk, nemcsak az Eb-siker miatt kezdett el mérkőzésekre járni, a magyar futball nagy szerelmese, és Gera Zoltán a kedvenc játékosa.

És tény, ami tény, kiköpött úgy néz ki, mint David Guetta:

David Guetta a saját arcképével. Vagy mégsem? (Fotó: rtl.hu)
David Guetta a saját arcképével. Vagy mégsem? (Fotó: rtl.hu)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik