Vb 2022: Fáj a vereség, nehéz lesz együtt élni a kieséssel – Neymar

Vágólapra másolva!
2022.12.11. 19:42
null
Neymar nehezen tudja feldolgozni a brazilok világbajnoki kiesését… (Fotó: Getty Images)
Mint ismeretes, a brazil labdarúgó-válogatott már a negyeddöntőben búcsúzott a katari világbajnokságtól. A csapat egyik legjobbja, a vb-n két gólt szerző Neymar fájdalmasnak nevezte a kiesést a közösségi oldalán, szerinte nagyon nehéz lesz együtt élnie ezzel az eredménnyel.

 

Mint ismert, a brazil válogatott a horvátok elleni tizenegyespárbajban búcsúzott a vb-től a legjobb nyolc között. Neymar a hazaérkezése után a következőképpen fogalmazott az Instagram-bejegyzésében:

„Brazil földön. Még mindig fáj a vereség, annyira közel álltunk a továbbjutáshoz… A vereségek erősebbé tesznek, de túlságosan fájnak. Ezt még mindig nem szoktam meg. Mindenesetre tovább kell lépnünk. Az élet megy tovább, még ha fáj is. A sebek idővel begyógyulnak, a jövőbe kell tekintenünk. Még egyszer szeretnék köszönetet mondani a brazil embereknek a támogatásukért és a szeretetükért.”

„A fájdalomban vigaszt jelent, hogy szerintetek is mindent megtettünk, önmagunkat adtuk végig. Köszönök mindent Katarnak is! A világbajnokság gyönyörű volt, nyerni szerettünk volna, de Isten nem így akarta. Tovább harcolunk! Nagyon nehéz lesz együtt élni ezzel a vereséggel, fájdalmas. Most itt az ideje, hogy a családtagjainkkal és a barátainkkal legyünk, fel kell töltődnünk energiával. Hitre van szükségünk.”

EMLÉKEZTETŐ

VILÁGBAJNOKSÁG, KATAR
NEGYEDDÖNTŐ

Horvátország–Brazília 1–1 (0–0, 0–0, 0–1) – 11-esekkel 4–2
Al-Rajjan, Egyetemváros Stadion,43 893néző.Vezette:Oliver (angol)
HORVÁTORSZÁG:
Livakovic – Juranovic, Lovren, Gvardiol, Borna Sosa (Budimir, 110.) – Modric, Brozovic (Orsic, 114.), Kovacic (Majer, a hosszabbítás szünetében) – Pasalic (Vlasic, 72.), Kramaric (B. Petkovic, 72.), Perisic.Szövetségi kapitány:Zlatko Dalic
BRAZÍLIA:
Alisson – Éder Militao (Alex Sandro, a hosszabbítás szünetében), Thiago Silva, Marquinhos, Danilo – Casemiro, Paquetá (Fred, a hosszabbítás szünetében), Neymar – Raphinha (Antony, 56.), Richarlison (Pedro, 84.), Vinícius Júnior (Rodrygo, 64.).Szövetségi kapitány:Tite
Gólszerző:
B. Petkovic (117.), ill. Neymar (105+1.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik