Laidouniék világbajnokot vertek – hiába; Vasas-siker Csapó Dudi emlékére

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.11.30. 23:53
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:

• Kilenc oldalon minden, amit a labdarúgó-vb-ről tudni érdemes. A tunéziaiak végül semmit sem érő bravúrjáról, a csodával határos módon továbbjutó ausztrálokról, a nem mindennapos izgalmak után kéz a kézben továbbjutó Messivel és Lewandowskival, a hősiesen harcoló, ám elbukó mexikóiakkal, az Uruguaytól még semmit sem látó Thomas von Ubrizsyval, Maradona fiával és a Leroy Sanéban bízó németekkel.
• Kilenc oldalon minden, amit a labdarúgó-vb-ről tudni érdemes.
A tunéziaiak végül semmit sem érő bravúrjáról, a csodával határos módon továbbjutó ausztrálokról, a nem mindennapos izgalmak után kéz a kézben továbbjutó Messivel és Lewandowskival, a hősiesen harcoló, ám elbukó mexikóiakkal, az Uruguaytól még semmit sem látó Thomas von Ubrizsyval, Maradona fiával és a Leroy Sanéban bízó németekkel.

• László Csaba Csíkszeredában kapott kispadot. Az erdélyi szakember megbízott edzőként igyekszik segíteni a másodosztályban küzdő hargitai klubon.

• Gyertyát gyújtottak a Komjádinál Csapó Gábor emlékére, a vízben pedig parádézott a Vasas. Méltó módon emlékezett meg egykori klubja a néhány napja elhunyt legendáról: a Crvena zvezda ellen öt góllal nyert az Európa-kupa nyolcaddöntőjének első meccsén, miután a mécseseknél megjelent a magyar póló színe-java.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik