Vb 2022: FIFA23-szimulációnk alapján óriási izgalmak lesznek a döntőben

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.12.16. 19:59
null
FIFA 23-szimulációnk alapján Lisandro Martínez tizenegyese után Eduardo Camavinga hibájával Argentína lesz a világbajnok (Fotó: Getty Images)
Ahogy korábban is megtettük, a döntő előtt is leszimuláltuk a katari világbajnokságot a FIFA 23 segítségével. Az akkori „jóslat” most is beigazolódott. Mutatjuk videón a drámai izgalmakat hozó vb-döntőt!

Szoros mérkőzés, Enzo Fernández révén a 23. percben Argentína szerzett vezetést, de a címvédő négy perccel később egyenlített. A sok helyzetet hozó finálé rendes játékideje és kétszer 15 perces hosszabbítása sem hozott azonban döntést, így a szimuláció szerint a 2006-os Olaszország–Franciaország és az 1994-es – Puhl Sándor által vezetett – Brazília˜–Olaszország vb-döntőhöz hasonlóan harmadszor is tizenegyespárbajban dőlt el a trófea sorsa.

Az argentínok első két tizenegyesüket értékesítették, míg a címvédő hibázott, de ezt követően visszajött a párharcba, hiszen a dél-amerikaiak három hibája után a gallok két tizenegyest értékesítve egyenlítettek, majd a hatodik sorozatban Lisandro Martínez tizenegyesét Hugo Lloris nem tudta fogni, ellenben Eduardo Camavinga csak a jobb oldali kapufára lőtt, így Argentína lett a világbajnok!

VILÁGBAJNOKSÁG, KATAR
DÖNTŐ
December 18., vasárnap
16.00:
Argentína–Franciaország (Tv: M4 Sport)– élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik