Németország: Schweinsteiger kerettag, Klose és Hummels nem

Vágólapra másolva!
2013.03.14. 14:40
Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét a március 22-i és 26-i Kazahsztán elleni világbajnoki selejtezőkre. Ismét meghívót kapott a sérüléséből felépült Bastian Schweinsteiger és Sven Bender, akik a Franciaországgal játszott februári felkészülési mérkőzésen nem léphettek pályára, a továbbra is maródi Mats Hummels és Miroslav Klose azonban nem tagja a keretnek.

Szintén nem lesz ott a kazahok elleni mérkőzéseken az alapembernek számító, de már hosszabb ideje harcképtelen Holger Badstuber.

„Azt várják tőlünk, hogy mindkét mérkőzést nyerjük meg a kazahok ellen. Következő ellenfelünk fizikailag erős csapat, és jól védekezik. Minden tőlük telhetőt meg fognak tenni, hogy megtörjék a játékunk ritmusát, ennek ellenére hat ponttal számolok a kazahok elleni meccseken” – nyilatkozta Joachim Löw, a németek szövetségi kapitánya.

A NÉMET VÁLOGATOTT KERETE A KAZAHSZTÁN ELLENI MÉRKŐZÉSEKRE
Kapusok:
René Adler (Hamburg), Manuel Neuer (Bayern München), Ron-Robert Zieler (Hannover)
Védők: Jerome Boateng, Philipp Lahm (mindketten Bayern München), Benedikt Höwedes (Schalke), Marcel Schmelzer (Borussia Dortmund), Per Mertesacker (Arsenal), Heiko Westermann (Hamburg)
Középpályások: Sven Bender, Mario Götze, Ilkay Gündogan (mindhárman Borussia Dortmund), Bastian Schweinsteiger, Toni Kroos (mindketten Bayern München), Sami Khedira, Mesut Özil (mindketten Real Madrid), Lars Bender (Bayer Leverkusen), Julian Draxler (Schalke 04)
Támadók: Mario Gomez, Thomas Müller (mindketten Bayern München), Lukas Podolski (Arsenal), Marco Reus (Borussia Dortmund), André Schürrle (Bayer Leverkusen)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik