Hollandia: két újoncot meghívott Van Marwijk, Van Nistelrooyt nem

Vágólapra másolva!
2010.05.03. 17:15
null
Bert van Marwijk az összetartáson eltekint a BL-döntőben érdekelt Wesley Sneijder, Mark van Bommel<br />és Arjen Robben jelenlététől (Fotó: Action Images)
Bert van Marwijk, a holland labdar&uacute;g&oacute;-v&aacute;logatott sz&ouml;vets&eacute;gi kapit&aacute;nya k&eacute;t keretet is &ouml;sszeh&iacute;vott a m&aacute;jus 10. &eacute;s m&aacute;jus 14. előtti, vil&aacute;gbajnoks&aacute;got megelőző &ouml;sszetart&aacute;sra.

A kapitány nem hívta meg a rutinos játékosok közül Ruud van Nistelrooyt, aki a 2008-as Eb után lemondta a válogatottságot, de később jelezte: megfontolná a visszatérést, ha Van Marwijk számolna vele.

A szakember a hírek szerint személyesen is megnézte a Hamburg csatárát az elmúlt hetekben, de úgy tűnik, Nistelrooy teljesítménye nem győzte meg.

A keretekben két abszolút újonc van, Vurnon Anita (Ajax) és Jermain Lens (AZ). Az Inter irányítója, Wesley Sneijder, illetve a Bayern München holland légiósai (Mark van Bommel, Arjen Robben) a BL-döntő miatt nem kaptak meghívót az összetartásra.

A HOLLAND KERETEK

A keret május 10.-11.-re

Kapusok: Piet Velthuizen (Vitesse), Michel Vorm (FC Utrecht), Sander Boschker (FC Twente)
Mezőnyjátékosok: Ibrahim Afellay (PSV), Ryan Babel (Liverpool), Otman Bakkal (PSV), Khalid Boulahrouz (VfB Stuttgart), Edson Braafheid (Celtic), Wout Brama (FC Twente), Eljero Elia (HSV), Orlando Engelaar (PSV), John Heitinga (Everton), Nigel de Jong (Manchester City), Dirk Kuyt (Liverpool), Jeremain Lens (AZ), Joris Mathijsen (HSV), David Mendes da Silva (AZ), Andre Ooijer (PSV), Stijn Schaars (AZ)

A keret május 13.-14.-re
Kapusok: Sander Boschker (FC Twente), Maarten Stekelenburg (Ajax), Piet Velthuizen (Vitesse)

Mezőnyjátékosok: Ibrahim Afellay (PSV), Vurnon Anita (Ajax), Otman Bakkal (PSV), Edson Braafheid (Celtic), Wout Brama (FC Twente), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Eljero Elia (HSV), Orlando Engelaar (PSV), Jeremain Lens (AZ), David Mendes da Silva (AZ), André Ooijer (PSV), Robin van Persie (Arsenal), Stijn Schaars (AZ), Ron Vlaar (Feyenoord), Gregory van der Wiel (Ajax), Demy de Zeeuw (Ajax)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik