Eb 2016: a walesi kapitány azt hitte, sohasem jutnak ki a tornára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.10. 21:57
Megtartotta sajtótájékoztatóját a labdarúgó Európa-bajnokság B-csoportjában szereplő Wales szövetségi kapitánya, Chris Coleman.

A walesi válogatott története első Európa-bajnoki mérkőzését játssza szombat délután Szlovákiával szemben. Chris Coleman a debütálás okozta felfokozott állapotról beszélt.

„Örülünk, hogy itt lehetünk, azt hittem, sohasem fog megtörténni, de végre itt vagyunk – lelkendezett a walesi szövetségi kapitány. – Szuper izgatottak vagyunk. Az eredmény bármi is legyen, büszkévé akarjuk tenni a nemzetünket. Ha olyan játékot nyújtunk, amilyenre képesek vagyunk, akkor élvezni fogjuk az Eb-szereplést. A pályára kisétálni és a himnuszt énekelni fantasztikus érzés lesz, de nem felejthetjük el, hogy teljesíteni jöttünk az Eb-re.”

Coleman említést tett az egy hónapja lábát törő Joe Ledleyről is, akinek már a keretbe nevezése is nagy kockázatnak tűnt, most azonban úgy néz ki, hogy már az első mérkőzésen pályára léphet.

„Ledley remek állapotban van, készen áll arra, hogy már holnap szerepet kapjon. Elismerésre méltó az, amit fizikailag és mentálisan mutatott.”

EURÓPA-BAJNOKSÁG
CSOPORTKÖR
B-CSOPORT, 1. FORDULÓ

18.00: Wales–Szlovákia (Tv: M4 Sport)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik