Kikapott a Ferencváros, de annyi baj legyen!; Gazdag Dániel: Van bennünk annyi, hogy nyerjünk

Vágólapra másolva!
2022.11.04. 00:25
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

A labdarúgó Európa-liga csoportkörének utolsó mérkőzésén a Ferencváros vereséget szenvedett Törökországban, ám ennek szerencsére nincs jelentősége, hiszen a zöld-fehérek az eredménytől függetlenül a Monacót, a Trabzonsport és a Crvena zvezdát megelőzve az első helyen végeztek a H-csoportban, és egyenes ágon nyolcaddöntősök az Európa-ligában. Borbola Bence helyszíni tudósítása.
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének utolsó mérkőzésén a Ferencváros vereséget szenvedett Törökországban,
ám ennek szerencsére nincs jelentősége, hiszen a zöld-fehérek az eredménytől függetlenül a Monacót, a Trabzonsport és a Crvena zvezdát megelőzve az első helyen végeztek a H-csoportban, és egyenes ágon nyolcaddöntősök az Európa-ligában. Borbola Bence helyszíni tudósítása.

Banó-Szabó Bence emlékként őrzi a Nemzeti Sportot. A kecskemétiek futballistája elmondta, mit jelentett számára a forduló legjobbjának lenni, mi a KTE látványos játékának titka, s miért emlegetik még mindig csak a biztos bennmaradást. Judi Ádám interjúja.

Egyetlen győzelem választja el a Philadelphia Uniont a bajnoki címtől. Pietsch Tibor beszélgetése a csapat húzóemberével, Gazdag Dániellel a döntőt felvezető napokról, felhajtásról, esélyekről és egy különleges gyűrűről.

Kizáratnák válogatottjukat az irániak. Jelenlegi és volt iráni sportolók egy csoportja azt állítja, nincs más választásuk, mint a FIFA-hoz fordulni és jogi úton kérni országuk kizárását a katari világbajnokságról a civileket, különösen a nőket érő diszkriminációk miatt. Gyenge Balázs háttéranyaga.

Péntek este Svájc ellen kezdi az Európa-bajnokságot a magyar női kézilabda-válogatott Ljubljanában, a lányok nem esnek abba a hibába, hogy nem veszik elég komolyan az ellenfelet, ám Pigniczki Krisztina másodedző szerint nincs mese, nyerni kell. A kontinenstorna ljubljanai helyszínéről Vincze Szabolcs jelentkezett.

Studer Ágnes téthelyzetben már nyugodtabb. Az Euroligában a Fenerbahcét megverő Szekszárd női kosárlabdacsapatának irányítója elmondta, laza és felvállalós légiósok tartoznak a keretükhöz, akik kihasználják a lehetőségeket. A válogatott játékossal Győri Ferenc beszélgetett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik