SZ. M.
2022.11.04 00:25 Frissítve: 2022.11.04 23:34

Kikapott a Ferencváros, de annyi baj legyen!; Gazdag Dániel: Van bennünk annyi, hogy nyerjünk

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

 

A labdarúgó Európa-liga csoportkörének utolsó mérkőzésén a Ferencváros vereséget szenvedett Törökországban, ám ennek szerencsére nincs jelentősége, hiszen a zöld-fehérek az eredménytől függetlenül a Monacót, a Trabzonsport és a Crvena zvezdát megelőzve az első helyen végeztek a H-csoportban, és egyenes ágon nyolcaddöntősök az Európa-ligában. Borbola Bence helyszíni tudósítása.

Banó-Szabó Bence emlékként őrzi a Nemzeti Sportot. A kecskemétiek futballistája elmondta, mit jelentett számára a forduló legjobbjának lenni, mi a KTE látványos játékának titka, s miért emlegetik még mindig csak a biztos bennmaradást. Judi Ádám interjúja.

Egyetlen győzelem választja el a Philadelphia Uniont a bajnoki címtől. Pietsch Tibor beszélgetése a csapat húzóemberével, Gazdag Dániellel a döntőt felvezető napokról, felhajtásról, esélyekről és egy különleges gyűrűről.

Kizáratnák válogatottjukat az irániak. Jelenlegi és volt iráni sportolók egy csoportja azt állítja, nincs más választásuk, mint a FIFA-hoz fordulni és jogi úton kérni országuk kizárását a katari világbajnokságról a civileket, különösen a nőket érő diszkriminációk miatt. Gyenge Balázs háttéranyaga.

Péntek este Svájc ellen kezdi az Európa-bajnokságot a magyar női kézilabda-válogatott Ljubljanában, a lányok nem esnek abba a hibába, hogy nem veszik elég komolyan az ellenfelet, ám Pigniczki Krisztina másodedző szerint nincs mese, nyerni kell. A kontinenstorna ljubljanai helyszínéről Vincze Szabolcs jelentkezett.

Studer Ágnes téthelyzetben már nyugodtabb. Az Euroligában a Fenerbahcét megverő Szekszárd női kosárlabdacsapatának irányítója elmondta, laza és felvállalós légiósok tartoznak a keretükhöz, akik kihasználják a lehetőségeket. A válogatott játékossal Győri Ferenc beszélgetett.

előfizető vagyok, elolvasom a lapot Nincs előfizetésem, digitálisan olvasnám a lapot Előfizetnék a nyomtatott lapra
2022.12.15 19:49:47

Európa-liga nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Igen, hazai pályán játszik majd a negyeddöntőért a Ferencváros – szenzációs este lesz!

2022.11.07 10:55:27

Európa-liga nemzetisport.hu

Az Ajax az Union Berlinnel, a Leverkusen a Monacóval, míg a Juventus a Nantes-tal csap össze.

2022.11.03 16:56:56

Európa-liga nemzetisport.hu

Bakaszetasz révén már a hetedik percben vezetést szereztek a törökök, a Fradi nem tudott egyenlíteni.