El: két újpesti játékost a repülőtérről fordítottak vissza

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.11. 22:44
null
Az újpestiek megérkeztek Azerbajdzsánba (Fotó: ujpestfc.hu)
Az Újpest labdarúgócsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy megérkezett a Neftci elleni Európa-liga-selejtező helyszínére, Bakiba. Az együttes kalandos úton jutott el Azerbajdzsánba, ráadásul Obinna Nwobodo és Alassane Diallo nem kapta meg a beutazáshoz szükséges vízumpapírokat, így ők nem léphetnek pályára csütörtökön.

 

Az Újpest különgépe két megállót is beiktatott tankolás miatt Bakiig, és este nyolc óra körül szerencsésen megérkezett. A klubhonlap beszámolója szerint a bevándorlási ügyintézés során probléma lépett fel: Obinna Nwobodo és Alassane Diallo nem kapta meg a szükséges papírokat, így ők csütörtök reggel hatkor már vissza is utaznak Magyarországra.

Ez nagyon nem jött jól a liláknak, hiszen az El-meccsre mindössze 19 fős kerettel utaztak el, a nigériai és mali játékos kiválásával pedig csak 17-en maradtak (mezőnyjátékosok mindössze 14-en).

AZ ÚJPEST 17 FŐS KERETE
Kapusok:Filip Pajovics, Banai Dávid, Gundel-Takács Bence
Mezőnyjátékosok:Szűcs Kristóf, Litauszki Róbert, Mijusko Bojovics, Balázs Benjámin, Pávkovics Bence, Dzenan Burekovic, Cseke Benjámin, Bojan Szankovics, Nagy Dániel, Tischler Patrik, Zsótér Donát, Viktor Angelov, Branko Pauljevics, Novothny Soma

EURÓPA-LIGA
SELEJTEZŐ, 1. FORDULÓ, ELSŐ MÉRKŐZÉS

19.00:Neftci PFK (azeri)–Újpest FC(Tv:Duna World)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik