El-döntő: ajtók záródnak – Mourinho nem ismer tréfát

Vágólapra másolva!
2023.05.29. 15:03
null
José Mourinho és Paulo Dybala a Feyenoord elleni El-negyeddöntőn (Fotó: Getty Images)
José Mourinho, a Roma vezetőedzője zárt kapuk mögött tartja meg az utolsó edzéseket, mielőtt a csapat útra kel a labdarúgó Európa-liga szerdai, budapesti döntőjére – írja a Corriere dello Sport, amely arról is beszámolt hétfőn, hogy Paulo Dybala valószínűleg csak a második félidőben lép pályára.

 

José Mourinho határozott kérése értelmében a játékosokon kívül csak az edzői és az orvosi stáb vehet részt az utolsó edzéseken, a külvilággal egyetemben a klub további alkalmazottai sem nyernek bebocsátást.

A portugál tréner nem először tesz ilyet római edzősködése alatt, tavaly ugyanígy készült fel a csapat a Feyenoord elleni Európa-konferencialiga-fináléra. A húzás akkor bejött, így nemcsak a szakmai titkok megőrzésének teljességgel érthető szándéka vezérli Mourinhót, hanem valamelyest a babona is – véli a Corriere.

Ami Paulo Dybalát illeti, az argentin támadó egy hónapja, az Atalanta elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett bokasérülést, azóta meccskörülmények között csupán két rövid bevetésen tesztelte őt Mourinho. A Corriere valószínűsíti, hogy a Sevilla ellen is a második félidőben jöhet el Dybala ideje – mert az nem kétséges, hogy ott lesz a budapesti delegációban.

Dybala nélkül nem biztos, hogy a Roma ott lenne a fináléban: a Feyenoord elleni negyeddöntő hazai visszavágóján – amelyen csereként lépett pályára – a 89. percben ő szerezte azt a gólt, amelyikkel a „farkasok” kiharcolták a hosszabbítást.

EURÓPA-LIGA

DÖNTŐ
Szerda, 21.00:
Sevilla (spanyol)–Roma (olasz)
Budapest, Puskás Aréna (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik