Ekl: Sigér Dávid jó játékra és győzelemre számít idegenben is

R. Gy.R. Gy.
Vágólapra másolva!
2023.08.03. 09:25
null
Sigér Dávid nem nyaralni utazott Írországba a Ferencvárossal (Fotó: Dömötör Csaba)
A Shamrock Rovers elleni Ekl-visszavágó előtt beszélt a fradi.hu-nak Sigér Dávid, aki jó játékot és győzelmet vár Írországban is.

„Meg sem fordult a fejünkben, hogy hátradőljünk a négy-nullás győzelmünk után. Úgy gondolom, hogy jó úton indultunk el, ezért szükségünk van az itteni jó eredményre. Az önbizalmunkhoz is, ahhoz a hithez is, hogy tovább tudjuk építeni magunkat.”

Mivel Írországban borús idő, 12–14 fok fogadta a Ferencvárost, adódott a kérdés, mit szólnak ehhez a játékosok.

„A futball szempontjából szerintem a játékosok többsége úgy áll hozzá, hogy ez az igazi futballidő, ilyenkor lehet a legjobban játszani. Mindig nedves a fű, gyorsanmegya labda, nagyszerűek a körülmények. Napközben persze esik az eső, de nyilván az eredmény miatt jöttünk ide, nem nyaralni.”

Sigér Dávid megosztotta a gondolatait arról is, hogy mire számít az ellenféltől.

„Szerintem a Shamrock sokkal bátrabb futballt fog játszani. Reméljük, hogy ezt ki tudjuk használni. Saját magunkra szeretnénk koncentrálni, hogy ugyanolyan fókuszáltak legyünk, mint az előző meccsen. Ha netán ki is találtak valamit, amivel megnehezítik a dolgunkat az elején, remélem, gyorsan reagálni tudunk rá, és itt is jó focit játszva, eredményesen fogunk játszani.”

EURÓPA-KONFERENCIALIGA, SELEJTEZŐ
2. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ

Csütörtök, 21.00: Shamrock Rovers (ír)–Ferencvárosi TC (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
Az első mérkőzésen: 0–4

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik