Európa-liga: Nagyon messze vagyunk Európától - Kemenes

Vágólapra másolva!
2012.07.26. 21:41
A labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörének visszavágóján a Budapest Honvéd 4–0-s vereséget szenvedett hazai pályán az orosz Anzsi Mahacskalától, így 5–0-s összesítéssel búcsúzott a kupasorozattól. Kemenes Szabolcs, a Honvéd kapusa szerint az ellenfél ma megmutatta az igazi arcát.

„Az első mérkőzés után többen is bizakodóak voltunk, elhittük, hogy van keresnivalónk. Ma azonban az Anzsi megmutatta az igazi arcát, és azt kell mondanom, hogy nagyon messze vagyunk Európától” – mondta önkritikusan a kapuvédő.

„Mélyebb elemzésbe most nem bocsátkoznék, de az látszott, hogy akkor kerülnek helyzetbe, amikor akarnak, gólt is majdhogynem akkor szereztek, amikor akartak. Az öltözőben is azt mondtam a srácoknak: arra lennék kíváncsi, ha nálunk is nyolcéves kortól megkapnák a játékosok ugyanazokat a lehetőségeket, ugyanazt a képzést, amit a túloldalon, akkor mi lenne az eredmény. De ez ugye fikció” – nyilatkozta Kemenes, hozzátéve: nem azzal foglalkoztak, adott pillanatban mennyi gól kell a továbbjutáshoz, hanem mindig a következő játékhelyzetre figyeltek, de jobb volt az ellenfél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik