Rebrov bizakodó a nagy meccs előtt; topsztorik a US Openről

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2020.09.15. 23:04
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

„Hinnünk kell magunkban!” – mondja Szerhij Rebrov. A Ferencváros vezetőedzőjét zavarja, hogy mindenki a horvát vetélytársról, a Dinamo Zagrebről beszél, holott szerinte az a kérdés, hogy csapata a szerda esti BL-selejtezőn meg tudja-e ismételni a Celtic ellen nyújtott teljesítményét. Borbola Bence írása.
„Hinnünk kell magunkban!”
– mondja Szerhij Rebrov. A Ferencváros vezetőedzőjét zavarja, hogy mindenki a horvát vetélytársról, a Dinamo Zagrebről beszél, holott szerinte az a kérdés, hogy csapata a szerda esti BL-selejtezőn meg tudja-e ismételni a Celtic ellen nyújtott teljesítményét. Borbola Bence írása.

Egy pozitív és egy „kétes” eredmény született a fehérvári koronavírusteszten – Márton Gábor vezetőedző várhatóan nem kísérheti el csapatát Máltára, a Hibernians elleni Európa-liga-selejtezőre, így a távollétében csütörtök este Szalai Tamás irányíthat. Pietsch Tibor háttéranyaga.

Az idény végén távozni akar a PSG-től Kylian Mbappé, akit a hírek szerint a Real Madrid mellett a Barcelona és a Liverpool is szerződtetne. Smahulya Ádám összefoglalója.

A tavalyi férfi kosárlabdabajnok Falco szlovén trénere örül, hogy végre nézők előtt játszhatnak, ám a csapatot sújtó sérüléshullám miatt nem utaznak el a hétvégi paksi tornára. Gasper Okornt Győri Ferenc kérdezte.

Nyögvenyelősen kezdődik a férfi kézilabda BL-idény, a Szeged meccse máris elmarad, a Veszprém ugyanakkor kedvezőbb előjelekkel kezdi a sorozatot. Nagy Péter és Vincze Szabolcs idénybeharangozója.

Torkon talált vonalbíró, magyar siker, megkérdőjelezhető kizárás és végre valódi labdaszedők New Yorkban. A vasárnap befejeződő US Open top 5+1 sztoriját Klein Ron szedte össze.

Pályafutása során először állhatott dobogóra a túraautó-világkupán Tassi Attila, akinek ez önbizalmat adott. Most már bizonyíték is van rá: meg tudja csinálni. Tóth Anita interjúja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik