SZ. M. 2020.09.15 23:04

Rebrov bizakodó a nagy meccs előtt; topsztorik a US Openről

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

„Hinnünk kell magunkban!” – mondja Szerhij Rebrov. A Ferencváros vezetőedzőjét zavarja, hogy mindenki a horvát vetélytársról, a Dinamo Zagrebről beszél, holott szerinte az a kérdés, hogy csapata a szerda esti BL-selejtezőn meg tudja-e ismételni a Celtic ellen nyújtott teljesítményét. Borbola Bence írása.

Egy pozitív és egy „kétes” eredmény született a fehérvári koronavírusteszten – Márton Gábor vezetőedző várhatóan nem kísérheti el csapatát Máltára, a Hibernians elleni Európa-liga-selejtezőre, így a távollétében csütörtök este Szalai Tamás irányíthat. Pietsch Tibor háttéranyaga.

Az idény végén távozni akar a PSG-től Kylian Mbappé, akit a hírek szerint a Real Madrid mellett a Barcelona és a Liverpool is szerződtetne. Smahulya Ádám összefoglalója.

A tavalyi férfi kosárlabdabajnok Falco szlovén trénere örül, hogy végre nézők előtt játszhatnak, ám a csapatot sújtó sérüléshullám miatt nem utaznak el a hétvégi paksi tornára. Gasper Okornt Győri Ferenc kérdezte.

Nyögvenyelősen kezdődik a férfi kézilabda BL-idény, a Szeged meccse máris elmarad, a Veszprém ugyanakkor kedvezőbb előjelekkel kezdi a sorozatot. Nagy Péter és Vincze Szabolcs idénybeharangozója.

Torkon talált vonalbíró, magyar siker, megkérdőjelezhető kizárás és végre valódi labdaszedők New Yorkban. A vasárnap befejeződő US Open top 5+1 sztoriját Klein Ron szedte össze.

Pályafutása során először állhatott dobogóra a túraautó-világkupán Tassi Attila, akinek ez önbizalmat adott. Most már bizonyíték is van rá: meg tudja csinálni. Tóth Anita interjúja.

2021.08.03 23:07:05

Tokió 2020 DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Ezek a sikerek mind-mind túlzás nélkül történelminek mondhatók.

2021.08.03 22:57:36

Tokió 2020 KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. Ha már tévé, ne hagyjuk ki a siker újabb összetevőjét: az emberi tényezőt, vagy mondjuk úgy, gyarlóságot. Hogy az is győzhessen, aki az elején kap egy óriási pofont, hiszen az ellenfele is képes arra, hogy hibázzon. Ettől szép a sport.

2021.08.03 11:07:00

Tokió 2020 KRASZNAI BENCE

A klasszis 15 év alatt 15 alkalommal állt dobogón világversenyen - Japánban a legfelső fokig jutott!

2021.08.03 09:31:43

Tokió 2020 LAKNER GÁBOR (összefoglaló), TÖRÖK DÁNIEL (percről percre)

Hatalmasat kellett küzdenie a magyar lányoknak, de legyőzték Hollandiát, és ott vannak a négy között.