ESPYS-díj: CR, LeBron, Brady, Federer és Nikolics is nyert!

Vágólapra másolva!
2018.07.19. 10:22
null
Az előző idényben 24 találattal gólkirályként záró Nikolics Nemanja lett az MLS legjobbja (Fotó: chicago-fire.com)
A Chicago Fire magyar támadóját, Nikolics Nemanját választották meg az ESPN és az ABC évértékelő szavazásán a tengerentúli profi labdarúgó-bajnokság (MLS) legjobbjának!

 

Az ESPN 1993-ban alapította, azóta minden évben kiosztott ESPYS-díjat idén az MLS-ben 24 góllal mesterlövészként végző magyar támadó mellett olyan kiválóságok kapták meg, mint Alekszandr Ovecskin, aki a legjobb férfi sportoló is lett a legjobb NHL-játékos díj begyűjtése mellett, Tom Brady, akit a legjobb NFL-játékosnak választottak meg, vagy éppen az NBA-sztár LeBron James.

A legjobb rekorddöntő teljesítmény a 2017-ben már a nyolcadik wimbledoni sikerét arató Roger Federeré lett (aki kevéssé meglepő módon a legjobb teniszező is lett), a legjobb döntőbeli produkció a Philadelphia Eaglesszel Super Bowlt nyerő csereirányító Nick Folesé, a legjobb férfi futballista pedig Cristiano Ronaldo lett – Lionel Messit, Mohamed Szalahot és Neymart megelőzve.

Nikolics Nemanja csütörtök hajnalban a US Open-kupában szerepelt, és gólt is lőtt a 4–0-ra nyerő Chicagóban. Bővebben a meccsről itt!

A teljes listát itt tekintheti meg!

A fiatal lányokat molesztáló Larry Nassar – az amerikai női tornászválogatott és a Michigan State University volt sportorvosa – áldozatai az ESPYS-gálán
A fiatal lányokat molesztáló Larry Nassar – az amerikai női tornászválogatott és a Michigan State University volt sportorvosa – áldozatai az ESPYS-gálán


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik