V. Sz. 2022.05.28 18:40 Frissítve: 2022.05.28 19:12

Csupasport: színésznő a dobogón – Trokán Anna nemcsak fut, jótékonykodik is vele

Trokán Anna csupán két éve fut, kedvenc helye az erdő, és fontos neki a jótékonykodás. Május 15-én második lett a Nyúlcipőbolt Mecsek Trail 12.5 kilométeres távján.

 

Trokán Anna hobbiszinten már gimnazista kora óta kocogott, mindig ott, ahol épp lehetősége adódott – ez akkoriban a városi, aszfaltos futást és egyelőre 5-6 kilométert jelentett. Amikor 2020-ban kiköltöztek a sóskúti erdő környékére, éppen jött a Covid-időszak, leálltak a színházak, és nem tudott dolgozni. Ekkor kezdett el kijárni a közeli erdőbe, és teljesen rákapott a terepfutásra.

„Eleinte úgy voltam vele, csak kétnaponta megyek, hogy ne váljak függővé, aztán teljesen magával ragadott a terep. Muszáj volt egy rendszert kialakítanom, mert nem bírok úgy élni, ha nincs rendszer az életemben, ha nincs dolgom, és akkoriban a futás tette ki a napjaimat” – mondta a színésznő a Csupasportnak, hozzátéve, hogy az összes ismertebb futót követi a közösségi oldalakon, rajong az ultrafutókért, Lubics Szilvia könyveit is olvasta.

A Trokán Annával készült beszélgetésen kívül a Csupasporton olvashatnak a jövő szombaton délután 3 órakor rajtoló Salomon Ultra-Trail Hungaryről, amely az egyik legnépszerűbb és legrangosabb magyar ultramaratoni távú terepfutóverseny.

2022.06.29 23:06:43

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Popovici két aranyérme azonban mindent vitt, és miután mindkettőt kivételesen rokonszenves, beszélni szerető és tudó 17 éves srác nyakába akasztották, az esemény néhány napra még a futballt is lesöpörte a címlapokról. Az írások egymást túllicitálva igyekeztek dimenzionálni a „miként történhetett, hogy nem vettük észre, mekkora zseni él közöttünk?” kollektív bűnét.

2022.06.28 12:37:49

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Ha rendszeresen sportolunk, vagy most készülünk életmódot váltani, akkor elengedhetetlen a megfelelő lábbeli kiválasztása hozzá.

2022.06.22 22:55:29

Egyéb egyéni KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. Nagy futballszurkoló lévén a csapatok indulóit, szurkolói nótáit dúdolgatta. Jöhetett válogatott, Újpest, Fradi, Kispest, Roma vagy Lazio, mindegy volt, csak hosszú legyen, és ahogy a futó befordult az utolsó sarkon, kényszeredett mosollyal nyugtázta, hogy ebben az állapotában vélhetően még egy Steaua-strófa is felpörgetné.